Vergi Haftası ziyaretleri sürüyor

Kırklareli Defterdarı Mustafa Şahin; "Çok yerde görev yaptım ama buradaki kadar sıcak ortamımım daha önce olmamıştı" dedi

Pazartesi günü Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ile başlayan 24. Vergi Haftası etkinlikleri Salı günü de sürdü. Etkinlik kapmasında Kırklareli Defterdarı Mustafa Şahin ve beraberindeki heyet, Kırklareli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Burhan Üstünkol'u, Kırklareli Ziraat Odası'nı, KİAD'ı ve Önadım Medya Grubu'nu ziyaret etti.
"Defterdarımız güzel işlere imza attı"
Saat 10.00'da Oda Başkanı Burhan Üstünkol'un makamında gerçekleşene ziyarette Defterdar Şahin, Üstünkol'a vergi haftası temalı rozet takdim etti.

rada bir konuşma yapan SMMMO Başkanı Burhan Üstünkol, "Vergi Haftası hem sizlere hem ülkemize hayırlı olsun. Vergi haftası bir gelenek haline geldi. Vergi bilincinin yerleşmesi amacıyla doğru bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum. Bizlerde camia olarak bunun bilincinde olan bir kitleyiz. Sayın Defterdarımızın ilk geldiği günden beri birlikte yaptığımız güzellikler, çalışmalar bugüne kadar geldi. Tabi biz hem burukluk hem de mutluluk içindeyiz. Mutluluğumuz Defterdarımızın geldiği günden beri çizdiği çizgide camiamızla birlikte çalışmış olması. Gerçekten ilimizde güzelliklerin olmasına katkı sağladı. Burukluğumuzda Defterdarımızın tayininin çıkmasıdır. Ama tabi ki mutluluğumuz daha ağır basıyor. İnşallah aynı duygularla kendisi de Kırklareli'nden ayrılacak. Ama bu camiada ne Defterdarımızı ne de üstatlarımızı unutmayacağız" dedi.
"Köylü Ahmet Amcayla bile sıcak bir ortamım oldu"
Defterdar Şahin ise "Vergi Haftası toplumda bir günden oluşturuyor. Ama bana göre en güzeli meslek kuruluşları ile idarenin daha sıkı ortamları paylaşmasıdır. Bütün samimiyetimle bir şey söyleyeyim. Daha önce de çok yerde çalıştım ama buradaki kadar esnaflarla, vatandaşlarla, teşkilatlarla hatta köylü Ahmet Amca ile bu kadar çok yakın çok sıcak bir ortamım olmamıştı. Bu benim hizmet anlayışım ama burada daha samimi olduk. Bizde buruk olarak buradan ayrılıyoruz. Arkamızda güzel şeyler bırakabilmişsek ne mutlu bize" şeklinde konuştu.
Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde dün bir başka ziyaret de Kırklareli Ziraat Odası'na gerçekleştirildi. Ziyarete yine Kırklareli Defterdarı Mustafa Şahin ve Birim Şube Müdürleri katıldı. Ziyaret heyetini makamında kabul eden Kırklareli Ziraat Odası Başkanı Ekrem Şaylan, ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti.
Defterdar'dan Önadım Medya Grubu'na ziyaret
Defterdar ve beraberindekiler dün son olarak Önadım Medya Grubu'na bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiler. Önadım Medya Grubu sorumlusu Ali Kocaay, ve gazetelerimiz çalışanları tarafından ağırlanan Defterdar Mustafa Şahin, Defterdar Yardımcısı Alpay Ekici ve Gelir Müdürü Rıza Öztop, basınla her zaman iç içe olduklarını belirttiler. Şahin, ziyaret esnasında görev değişikliğinden de bahsederek, Kırklareli'ni çok sevdiğini, ilimizi çok özleyeceğini söyledi. Gazetemiz olarak kendisine tekrar yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol