Ravalı’nın Projelerine AK Parti’nin Üst Düzey İsminden Tam Destek!“Ankara’da Her Bir Projenin Öncüsü Olacağım”

Uzunköprü Salı akşamı, Ankara siyasetinin etkin isimlerinden birini ağırladı. AK Parti’nin TBMM Grup Başkanvekili Özlem Zengin AK Parti Uzunköprü Teşkilatının düzenlediği iftar organizasyonuna katıldı. İftar Programından önce Gazi Caddesinde esnaf
ziyareti gerçekleştiren Zengin, Ravalı’nın çok konuşulan projeleri için ise tam destek sözü verdi. Kolay kolay söz veren değilim diyen Zengin,  Mustafa Ravalı’nın projeleri kapsamında Uzunköprü’nün ihtiyaçların giderilmesi adına Ankara’da bunların öncüsü olacağıma kendi adıma söz veriyorum. Tabi ki ilk ve en önemli desteği verecek olanlar 31 Mart günü Uzunköprü halkıdır” dedi.
Zengin daha sonra AK Parti’nin Köprü Restoran düzenlediği ‘Gönül Sofrası Vefa İftarı’ programına katıldı.
 


AK Parti’nin TBMM Grup Başkanvekili Özlem Zengin geçtiğimiz Salı günü ilçemiz Uzunköprü’ye geldi. AK Parti ilçe teşkilatının düzenlediği iftar programı öncesi Gazi Caddesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren Zengin, AK Parti Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Mustafa Ravalı’nın projelerine tam destek sözü verdi. Bilindiği üzere daha önce ilçemize gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak da ilçedeki sportif yatırımları ve Ravalı’nın projelerine tam destek sözü vermişti.
“BELEDİYE HİZMETLERİ ANLAMINDA BİRÇOK NOKSANI VAR”
Esnaf ziyaretinin ardından partisinin seçim ofisi önünde değerlendirmelerde bulunan Zengin, Mustafa Ravalı’nın projelerin ilişkin yaptığı açıklamada, “Ben Uzunköprü’ye ilk defa geliyorum. İlçenizi çok beğendim. Uzunköprü’de geçmişi yaşatan çok esnafımızı ziyaret ediyoruz. Uzunköprü içinde tarihi yaşatır bir ilçemiz. Ama şehrin geneline baktığımda şehircilik anlamında, belediye hizmetleri anlamında bir çok noksanı var. Ben noksanlıkların AK Parti belediyeciliği ile bitirilip değişebileceğine yürekten inanıyorum. Hem dostlarımıza, hem de partimize destek vermek için buradayız. Ben sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte siyasete girdim. Uzun yıllardır siyaset yapıyorum. Kolay kolay söz vermem. Söz veriyorsam da tutmam lazım. Ama sizlerde şahit olun, mübarek Ramazan ayında diyorum ki; ben elimden gelen ne varsa kazanılması halinde başkanımızla birlikte ihtiyaçların giderilmesi için Ankara’da projelerin öncüsü olacağıma kendi adıma söz veriyorum. Tabi ki en önemli desteği verecek Uzunköprü halkıdır. İnşallah bu hafta sonu Uzunköprü halkı desteğini AK Parti’ye ve Mustafa Ravalı başkanımıza verecektir. Ben Uzunköprü’yü alacağımıza inanıyorum.
İFTAR KONUŞMASINDA DA DESTEK SÖZÜ
AK Parti Milletvekili Fatma Aksal’ın da katılım gösterdiği iftar yemeğinde konuşan Zengin, Başkan adayı Mustafa Ravalı’ya desteğini bir kez daha ifade ederek, “Bugün esnaf ziyareti gerçekleştirdik. Gerçekte çok güzel mesajlar aldık. Mustafa başkanımız bu işi koparmış. Fatma vekilim de aramızda. Kendisi çok çalışkan bir isim. Ben de Mustafa Ravalı’yı belediye başkanı seçtiğiniz gün söz veriyorum AK Parti’nin Edirne’deki ikinci Milletvekili gibi gibi projelerini Ankara’da takip edeceğim.” dedi. (Haber Merkezi)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol