"Kırklareli için yolumuzda emin adımlarla yürüyoruz"

Kırklareli Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serdar Türker, 1 Mart Cuma günü saat 10.30'da basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Seçim süreci hakkında bilgilendirme yapan Başkan Adayı Türker'e, aday adaylığı sürecinde yaşananları adil bulmayarak görevlerinden istifa eden isimler de katıldı. Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) seçim sürecinden yapılan uygulamalara tepki göstermek adına görevden istifa eden isimler, şehrin ihtiyaçlarına cevap olacak adayın yanında olmak istediklerinin altını çizdi.
"Geri çekilmeyeceğim"
Başkan Adayı Türker hakkında çıkan birtakım iddialara yanıt vererek; "Her yerde Serdar Türker geri çekilecek, Serdar Türker bize katılacak gibi kirli söylemler yapıyorlar. Ben hiçbir zaman geri çekilmeyeceğim" sözlerini dile getirdi.
Bağımsız Belediye Başkan Adayı Türker, kahvaltıda yaptığı açıklamada yarışmanın adil ve etik yürütülmesi gerektiğini dile getirerek, "Başkan Adaylığına tek başıma karar vermedim. İnandığım bu yolun amacı, Kırklareli'nin geleceğidir ve adaylıktan vazgeçmedim. Kırklareli için yolumuzda emin adımlarla yürüyoruz.Halkımız her şeyin farkında. Herkesin kişiliğini, karakterini, vizyonunu, dürüstlüğünü, ahlakını biliyor.
Böyle algı yaparak, mutlu aile tabloları sergileyerek ya
da 10 yıldır söz verip yapılmayan projelerin ardından, son 10 günde, 1 ayda, 2 ayda böylesine iş yaparmış gibi aldı yaparak kimse kimseyi kandırmasın. Kırklareli halkı biliyor ki projeleri yapacak enerjisi olan, bilgi birikimi olan, vizyonu olan tek başkan Serdar Türker’dir. Size söz veriyorum Kırklareli’ni şaha kaldıracağız. Kırklareli halkımız rahat olsun. Serdar Türker hiçbir şekilde geriye çekilmeyecektir. 31 Mart’ta sandıkları patlatarak gümbür gümbür geleceğiz, Kırklareli Belediye Başkanı olacağız" ifadelerini dile getirdi. (Ş.Kenar)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Kesimoğlu geçen seçimde haksızlığa uğrayıp bağımsız olunca oyumu ona vermiştim. Bu defa sen hem de onlardan sebep haksızlığa uğradın. Oyum sana. Ama ileri de kesimoğlu gibi "ben barıştım baba evine döndüm" dersen oyumu helal etmem. Sana yapılanlar ve iyi bir başkan olduğun için oyumu veriyorum. Ama o zaman bu oyu çöp eder ve duruşunu bozmuş olursun.