Özlem Becan, “Sarılarak, kucaklaşarak, birleşerek geliyoruz”

Uzunköprü Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Özlem Becan, seçime saatler kala seçim çalışmalarına örgüt ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte devam ediyor. İlçenin çeşitli noktalarında çalışmalarını sürdüren Becan, ziyaretlerin ardından sosyal medya üzerinden değerlendirmelerde bulunuyor. Becan açıklamasında, “Birliğimiz, beraberliğimiz gelecek güzel günlerin habercisi. En güzel yarınları yaratmak için geliyoruz. Sarılarak, kucaklaşarak, birleşerek geliyoruz” ifadelerine yer verdi.



Seçim çalışmalarına ilişkin sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Özlem Becan, “Hasanpınar Yolu TOKİ Konutları'nda ikamet eden vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Bu destek bizim arkamızdayken sırtımız yere gelir mi hiç? Bu gülümsemeler, bu kucaklaşmalar, bu enerji zaferlerin en güzelinin habercisi. Halkımız için, halkımız ile birlikte kazanacağız. Cumhuriyet Halk Partisi kazanacak, Uzunköprü kazanacak” dedi.
“BABAMIN TERMİNALİN ORADA TARLALARI YOK”
Terminal ziyaretine ilişkin de açıklamalarda bulunan Becan, “90 günde bitirdiğimiz, arsasını sıfır maliyetle Belediyemize kazandırdığımız yeni Şehirler Arası Otobüs Terminali'mizi ziyaret ettik. Şehir merkezinde "Otogar'ı oradan kaldıracağız" diye konuşan, Atatürk ve Kavak Mahalle'ye gelince "Otagarın yeri çok iyi oldu ya" diyen kurnazlar; yalan dilinize yer etmiş sizin. Ayrıca babamın terminal'in orada tarlaları yok. İş yerine dedikodu üretenlerin büyük yalanlarından biri sadece” dedi.
CUMHURİYET'İN KALESİ, UZUNKÖPRÜNÜN KIZI 'NDA BİRLEŞİYOR”
Becan son olarak seçim çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada, “Yeniköy Mahallemizde halkımız ile bir aradaydık.  Birliğimiz, beraberliğimiz gelecek güzel günlerin habercisi. En güzel yarınları yaratmak için geliyoruz. Sarılarak, kucaklaşarak, birleşerek geliyoruz. Fırsatçılar, rantçılar, yolundan dönenler bizim aramıza hiçbir zaman giremedi, giremez. Her birinizi çok ama çok seviyorum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Uzunköprü, Uzunköprü’nün kızında birleşti! Rantçılara karşı. Uzunköprü İttifakı geliyor!  22 yıllık zulümden bıktık!  Esnafımızla ilk günden beri büyük bir dayanışma içerisinde olduk. Umudumuzu büyüttük, aydınlık günler için çalıştık. Boşuna demiyoruz "Her sokakta izimiz, söyleyecek sözümüz var" diye. Coşkulu destekleri için tüm esnafımıza çok teşekkür ediyoruz. Çöpköy Ayağa Kalktı Bir Kere! Ana ocağındayım, evimdeyim. Çöpköy'ün ne 22 yıldır bu halka zulmedenlerle ne de yolundan dönüp kendi menfaatinin peşinden koşanlarla işi olmaz! Cumhuriyet'in kalesi, Uzunköprünün Kızında birleşiyor” dedi. (Haber Merkezi)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol