İYİ Parti Lideri Akşener Uzunköprü’de Halka Hitap Etti, “Ediz Martin’i Size Emanet Ediyorum”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde halka hitap etti. Telli Çeşme meydanında partililerin karşıladığı Akşener, kurulan portatif platform üzerine çıkarak bir konuşma gerçekleştirdi. Ediz Martin’den ‘Karaoğlan’ diye bahseden Akeşener, “Bu iş Uzunköprü’de tutmuş. Uzunköprü Karaoğlanı bağrına basmış” dedi. “Bugün burada bir tahterevalli oyununa son vermek için geldik Yani AK Parti’nin varlığından CHP memnun, CHP’nin varlığından AK Parti memnun” diyen Akşener, CHP ve AK Parti’ye de yüklendi



İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Salı günü ilçemize geldi. Uzunköprü Belediye Başkan adayı Ediz Martin’e destek isteyen ve Esnaf ziyareti öncesinde toplanan kalabalığa seslenen Akşener, konuşmasına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan sevgisinden bahsederek başladı. Genel siyasete de değinen İYİ Parti lideri Akşener, “Biz memleketin geleceği için ittifaklar içerisinde yer aldık. Ancak gördük ki bu iş bu şekliyle olmadı. Yolumuza hür ve müstakil olarak devam ediyoruz” dedi. Uzunköprülüler ile Atatürk’te birleştiklerini söyleyen Akşener, “Atatürk gibi ben de Selanikliyim. Drama göçmeni bir ailenin torunuyum. Anneannem derdi ‘Drama pirinci çok su çeker’ yani sabırlı insanlar olduklarından bahsederdi. Ancak bugün artık sabrımız kalmadı.
“SİZİ KANDIRIYORLAR”
Çok haksızlık gördüm ve bunu dile getiren hiçbir siyasetçinin var olmadığını gördüm. Çünkü gördüm ki, sizi kandırıyorlar. Yani ne yapıyorlar? Diyorlar ki size, ‘Ey Uzunköprü, bize oy vermezseniz AK Parti gelir’. AK Partililer de diyor ki, ‘Ey Uzunköprü, bize oy vermezseniz CHP gelir’. Ben de diyorum ki, ‘Ey değerli hemşehrilerim. Biz varız, Ediz var. Söz veriyorum, şahsen kendime oy istiyorum. Elimden tutun, güç verin. Görün, haklarınızı söke söke nasıl alacağım ben! Türkiye’nin geleceği için, Uzunköprü’nün geleceği için İYİ’ler geliyor. Ediz Martin’i size emanet ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol