Vali Yaman'a ziyaretler

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası göreve gelen yeni belde belediye başkanları Kırklareli Valisi Mustafa Yaman'ı makamında ziyaret etti. Yaman'ı ayrıca Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Müftü Bayrak ve Turizm Haftası dolayısıyla da Turizm Müdürü Macit ve sektör temsilcileri de ziyaret etti.

Haftanın ilk günü ile birlikte Kırklareli bir yandan Kutlu Doğum Haftasını kutlamaya başlarken biryandan da ileride hatırı sayılır bölgeler arasında yer almak istediği turizm sektörü ile ilgili olarak Turizm Haftası'nı kutladı. Bu kapsamda turizm sektörü ve Müftülük personelini makamında ağırlayan Vali Yaman'a ayrıca belediye başkanlarından da ziyaret oldu.
Turizm Haftası kutlandı
14-22 Nisan 2014 tarihleri arasında kutlanmakta olan "Turizm Haftası" etkinlikleri kapsamında, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fikret Macit eşliğinde Kırklareli'ndeki Turizm Sektör Temsilcileri Vilayet Meydanı'ndaki kutlamalara katıldı. Atatürk Anıtına çelenk sundu. Kutlamaların ardından heyet Vali Mustafa Yaman'ı ziyaret etti.
 Kutlu Doğum Haftası
Kutlu Doğum Haftası Münasebetiyle, İl Müftüsü İsmail Bayrak ile Müftü Yardımcıları, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman'ı makamında ziyaret etti. Kutlama programı hakkında bilgi verdi. Program kapsamında Kırklareli Merkez ve ilçelerde çeşitli etkinlikler, düzenlenecek. Kırklareli Merkez'de etkinlikler Kültür Merkezi ve Camilerde gerçekleştirilecek.
30 Mart sonrası ilk ziyaretler
30 Mart 2014 tarihinde yapılan "Mahalli İdareler Seçimleri"nde Belediye Başkanı olarak seçilen İlçe ve Belde Belediye Başkanları Kırklareli Valisi Mustafa Yaman'ı ziyaret etti.
Seçimler sonrasında Belediye Başkanlığını kazanarak göreve başlayan, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı, Demirköy Belediye Başkanı Muhlis Yavuz, Kıyıköy Belediye Başkanı Ahmet Bora, Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram, Alpullu Belediye Başkanı Saim Kırcı, Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez, Karahalil Belediye Başkanı Dindar Seçen, Üsküp Belediye Başkanı Hüseyin Kasap'ı ağırlayan Vali Mustafa Yaman, kendilerini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol