Özel İdare'ye "Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Semineri" verildi

26-27 Ocak 2015tarihleri 10.00-12.00 saatleri arasında, Kırklareli İl Özel İdaresi'nde görev yapan geçici işçi personeline, "Temel İş Sağlığı ve Güvenliği
Eğitim Semineri" verildi

"6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu" gereğince; İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından "Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Semineri" düzenlendi. Eğitim Semineri, 26 ve 27 Ocak 2015tarihleri 10.00 - 12.00 saatleri arasında, İdare emrinde görev yapan işçi ve geçici işçi personeline İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Sinan Yıldırım tarafından verildi.
Eğitimde, Genel Sekreter Ziya Eser, Genel Sekreter Yardımcıları Erol Akyüz ve Bilal Kuşoğlu'da hazır bulundular.
Genel Sekreter Ziya Eser eğitim ile ilgili açılış konuşmasında; "30 Haziran 2012 tarih ve 28339 sayılı Resmi Gazetede; "6331 Sayılı "İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu" yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Bu çerçevede; İl Özel İdaresi olarak Yönetici arkadaşlarımız ile birlikte gerekli değerlendirmeleri tamamlamış bulunmaktayız. İdaremizde İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanımız, Doktorumuz ve Hemşiremiz göreve başlamıştır. Bunun üzerine; İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanımız Sinan Yıldırım tarafından, İdaremizde çalışan işçi ve geçici işçi personelimize"Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Semineri" düzenlenmiştir. İdaremiz açısından bu eğitimin faydalı olacağını belirterek, eğitim seminerine katılan tüm personelimize başarılar diliyorum" dedi.
Ardından, İdaremiz İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Sinan Yıldırım tarafından "6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu" hakkında "Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Semineri" verildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol