Ölmez'den "sandık" çağrısı

Demokratik Sol Parti (DSP) Kırklareli İl Başkanı Göksel Ölmez, tüm Kırklarelililere "sandık" çağrısında bulundu.  Ölmez yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında 10 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine değinerek, çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek istedi. Bu anlamda sandıklara sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Ölmez, açıklamasında şunları kaydetti;
"Türkiye'de ilk defa halkın oyları ile bir Cumhurbaşkanını 10 Ağustos 2014'de seçeceğiz. Bunun için bütün hemşehrilerimi oy vermeye ve sandıklara sahip çıkmaya davet ediyorum. Genel Başkanımız Dr. Masum Türker'in sürekli söylediği gibi "Bu seçim Türkiye'nin bütünlüğü için" çok önemlidir. Bu yüzden her geçen gün artan katılımlarla birçok partinin desteklediği Sayın Prof.Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Cumhurbaşkanı olması ülkemizin bütünlüğü için bir zarurettir.
Halkımız kimi Cumhurbaşkanı seçeceğini, kimi ülke yönetiminden uzaklaştıracağını çok iyi bilmektedir. Temel hak ve özgürlüklerimiz, ekmeğimiz kadar kutsaldır. Bu nedenle 10 Ağustos'da sandıklara koşarak gidelim. Bir günümüzü ülkemizin, çocuklarımızın geleceği için ayıralım."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol