MHP Babaeski'de bayrak, Akıncı'ya emanet

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Babaeski İlçe Başkanlığı'nda geçtiğimiz akşam görev değişimi oldu. Partide Babaeski İlçe Yönetimini kurma yetkisi Zafer Akıncı'ya verildi. 

MHP Babaeki İlçe Başkanlığı'ndan bayrağı Zafer Akıncı devraldı. Babaeski İlçe Yönetimini kurma yetkisi, Pazartesi akşamı parti binasında gerçekleşen toplantı ile Zafer Akıncı'ya verildi. Toplantıya; MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan, Teşkilatlardan Sorumlu Bşk.Yrd. Derya Bulut, Merkez İlçe Başkanı Kürşat Yamaner, Alpullu Belediye Başkanı Saim Kırcı, Karahalil Belde Yönetimi, Alpullu Belde Yönetimi, Büyükmandıra Belde yönetimi ve çok sayıda partili vatandaşlar katılım gösterdiler.

Akıncı toplantıda yaptığı açıklamada şunları kaydetti;
"Beni bu kutsal göreve layık gören il başkanıma ve yönetimine şükranlarımı sunuyorum. Allah'ın izni ile bizden önceki başkan ve yönetimlerimiz gibi bizler de hem partimizin hem de il yönetimimizin yüzlerini kara çıkarmayacağız, buradan sizlerin huzurunda kendilerine söz veriyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Bugüne kadar partimizin 3 hilalli bayrağını yere düşürmeyen her geçen gün daha da yükseklere çıkaran gelmiş geçmiş ne kadar başkanımız ve yöneticilerimiz varsa Allah hepsinden razı olsun.
Şimdi sıra bizde, birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde bu davaya gönül vermiş ve verecek olan herkese kapımız sonuna kadar açıktır. İlerleyen günlerde yönetimimizi tanıtacak bir basın toplantımız daha olacaktır. Yeni oluşturacağımız yönetimimizle herkesi kucaklayacağımızdan ve el ele vererek gece gündüz demeden canla başla çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bugün buraya gelerek bizleri dinleme zahmetine katlandığınız ve bizlere destek olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, saygılar sunarım. Allah hepimizin yolunu açık etsin. Ne mutlu Türk'üm diyene…"
Zafer Akıncı kimdir;
1977 yılında Kırklareli'de doğdu. Aslen Karamesutlu köyünden olan Akıncı, İlkokul, ortaokul ve liseyi Babaeski'de okudu. Evli ve 2 erkek babası olan Zafer Akıncı şu anda Babaeski'de doğalgaz iç tesisat işiyle ilgili işletme sahibi olarak meslek hayatını sürdürmekte.
2004 yerel seçimlerle beraber aktif siyasete katıldı. MHP ilçe teşkilatında sırasına göre yöneticilik, danışmanlık ve başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol