"Ligin en zorlu deplasmanına çıkacağız"

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor, bu hafta deplasmanda oynayacağı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Dün yaptığı antrenmanla birlikte maça adım adım yaklaşan yeşil beyazlı ekipte, hedef yakalanan yenilmezlik serisini bozmamak. Kırklarelispor Yardımcı Antrenörü Fatih Bara, antrenmanın ardından yaptığı açıklamada bu sezonun en zor deplasmanlarından birini oynayacaklarını, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un evinde çok iyi mücadele ettiğini kaydetti

Ligde aldığı iyi sonuçlarla birlikte iyi bir ivme kazanarak moral tazeleyen 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Dün yapılan antrenmanın ardından bir açıklama yapan Kırklarelispor Yardımcı Antrenörü Fatih Bara, yakaladıkları iyi gidişatı bozmak istemediklerini, bunun içinde Diyarbakır'dan puan ya da puanlarla dönmek istediklerini kaydetti.
"Bugün antrenmanlarımızı sonlandırıyoruz"
Konuşmasına devam eden Bara, şunları söyledi; "Diyarbakırspor hazırlıklarımızı bugün yapacağımız çalışmanın ardından sonlandırıp Cumartesi sabah erken saatlerde Diyarbakır'a hareket edeceğiz. Takımımızda kaptanımız Hakan Güvençer, İlkem ve Onur sakat, Lokman da cezalı durumda olduğu için maç kadrosunda yer almayacaklar."
"İç sahada çok güçlüler"
Bara, rakipleri Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un iç sahada iyi bir performans sergilediğine değinerek; "Rakibimiz iç saha performansı olarak ligin en iyi takımı. Oynadıkları 14 maçtan 9 galibiyet, 4 beraberlik ve sadece 1 mağlubiyet aldılar. Yedikleri 9 gole karşılık attıkları 24 gol bulunuyor. Türkiye Kupası'nda da beklenenden çok daha iyi performans sergileyip grubunda 6 maçtan 8 puan çıkardılar.
İç sahada oynadıkları ve tek mağlubiyetlerini aldıkları Düzyurtspor maçını bizzat orada izleme şansım oldu. Rakibe deplasmanda olduğunu hissettiren, taraftar desteğini arkasına almış güçlü bir takımla oynayacağız" dedi.
"Stadyum konuk takıma baskı kurmak için birebir"
Seyrantepe Diski Spor Tesisleri'nde oynanacak olan maçın zor olacağına vurgu yapan Bara, "Maçın oynanacağı stadın konumu ve yapısı bu baskıyı rakibe hissettirmek için birebir. Bizce ligin en zor deplasmanlarından birine çıkacağız. İlk maçta yaşanılan bazı gerginliklerin bu maça yansıyacağını düşünmüyorum. Futbol bir oyundur ve oyunun kuralları her yerde aynıdır.
Biz saha içerisinde her zamanki mücadeleci sabırlı oyunumuzu orada da sahaya yansıtacağız. Dış faktörlerin bizi olumsuz etkilemesi gibi bir çekincemiz yok. İşimizin gerektirdiği disiplin ve ahlakla çıkıp istediğimiz puanları almak amacındayız. Hafta başından bu yana rakibimizle ilgili çeşitli bilgiler topladık ve bunları bir sentez yapıp bu zaman diliminde oyuncularımızla paylaştık. Rakipten en ufak bir korkumuz yok. Son 7 haftada edindiğimiz kaybetmeme özelliğimizi bu maçta da sürdürmek istiyoruz.
Takım olarak yakaladığımız bu iyi temponun, hem futbolcularımıza hem de seyircimize ayrı bir hava kattığını düşünüyorum. Tüm bu artılarla birlikte Diyarbakır deplasmanından iyi sonuçlarla döneceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.
"Sakatlıklar bizi düşündürüyor"
Sözlerine son vermeden önce sakatlıkları bulunan futbolcuların kendilerini düşündürdüğüne vurgu yapan Bara, "Hakan Güvençer yaklaşık 6 hafta sahalardan uzak kalacak. İlkem 4 hafta, Onur ise 2 hafta daha sahalardan uzak kalacak.
Bu durum bizi çok üzüyor olsa da önümüzdeki maçlara odaklanmamız gerekiyor. Diğer yandan cezaları ve sakatlıkları geçen futbolcularımızın takımla birlikte yeniden çalışmaya başlamalarının sevincini yaşıyoruz.
İlkem'in tedavisinin de çok hızlı ilerliyor oluşu bizlerin moralini bir nebze de olsa yükseltiyor. Bununla birlikte Onur tedavi amaçlı bugün düz koşulara, yürüyüşlere başlayacak
Ama aramıza tam anlamıyla katılması 2 haftayı bulacak. Çünkü Arka adalesinde 2.derece yırtık var. Tüm bunları bir kenara bırakarak önümüze baktığımızda, yakaladığımız bu iyi çıkışı sonlandırmak istemiyoruz.
Tüm futbolcularımız bu bilinçle mücadele edecektir. İnşallah şehrimize iyi sonuçlarla dönerek çıkışımızı sürdürürüz" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. kirklarelisporabasarilarduvalarimissizinhicinhasanderici