Koşdemir, tebrikleri kabul ediyor

AK Parti'den aday olduğu Kavaklı Belediye Başkanlığını 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde kazanarak görevine başlayan Kavaklı Belediye Başkanı Gürel Koşdemir, bir yandan belediye işlerini yürütürken bir yandan da tebrikleri kabul etmeye başladı

30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından yeni görevine başlayan Kavaklı Belediye Başkanı Gürel Koşdemir'e tebrik ziyaretleri de başladı.

Bu kapsamda Belediye Meclis Üyelerinin eşleri ve kadınlar Koşdemir'i ziyaret ederek tebrik ettiler. Ziyarette Belediye Başkanı Gürel Koşdemir'e Atatürk Portresi ile duvar saati hediye edildi, hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu.
Seçen, Koşdemir'i ziyaret etti
Karahalil Belediye Başkanı Dindar Seçen, Belediye Başkanı Gürel Koşdemir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Koşdemir'in makamında gerçekleşen ziyarette; yapılması planlanan çalışmalar ve projeler ile Belediye ve genel hizmetler hakkında bir süre sohbet edildi.
Gerçekleşen ziyaretin ardından Karahalil Belediye Başkanı Dindar Seçen, Belediye Başkanı Gürel Koşdemir'e yeni görevinde başarılar diledi.
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden ziyaret
Kırklareli Çevre Şehircilik İl Müdürü Emre Kalaycı Kavaklı Belediye Başkanı Gürel Koşdemir'i makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Kırklareli Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Emre Kalaycı, Belediye Başkanı Gürel Koşdemir'i kutlayarak, kendisine ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.
Belediye Başkanı Gürel Koşdemir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; "Temiz ve sağlıklı bir çevreyi oluşturmak, korumak ve geliştirmek yerel yönetimler olarak bizlerin en önemli görev ve önceliğidir.
Görevimize yeni başladık ama çevre ile ilgili projeleri her zaman çok önemsiyoruz ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yürüteceğiz" diyerek, teşekkürlerini sundu.
İşadamları Koşdemir'i ziyaret etti
Belediye Başkanı Gürel Koşdemir'i Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş ile Kırklareli'nin tanınmış iş adamlarından Erdoğan Semerci makamında ziyaret ederek tebrik ettiler hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Çetintaş ve Semerci'nin yanı sıra üçüncü kez Başkan seçilen Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel de, Belediye Başkanı Koşdemir'i ziyaret etti. Hüseyin Açıkel Başkan Koşdemir'i tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol