Kırklarelispor'da son provanın tarihi 24 Ağustos

18 Ağustos akşamı Kocaeli Kartepe'de girdiği kamp dönemini sonlandıran ve evine dönen 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor, 21 Ağustos'ta yapacağı antrenmanla birlikte lig hazırlıklarına devam edecek. 24 Ağustos'ta Bayrampaşa ile son hazırlık maçını oynayacak olan yeşil beyazlı ekibimizde, işler yolunda. Kırklarelispor Yardımcı Antrenörü Fatih Bara,
21 Ağustos'ta Atatürk Toprak Araştırma'da yapacakları antrenmanla birlikte hazırlıklarına devam edeceklerini, 24 Ağustos'ta oynayacakları Bayrampaşa maçının lig öncesi son provaları olacağını ifade etti

10 Ağustos'ta girdiği Kartepe Kampı'nı Pazartesi günü sonlandıran 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor, 21 Ağustos'ta yine lig hazırlıklarına başlayacak. Kamp döneminde oynadığı iki hazırlık maçının ardından 24 Ağustos'ta Bayrampaşaspor ile oynayacağı son hazırlık maçıyla birlikte son provasını yapacak olan yeşil beyazlı ekip lige hazır. Kırklarelispor Yardımcı Antrenörü Fatih Bara, çok verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini, takım olarak aralarındaki kenetlenmenin ve manevi bağın üst seviyelerde olduğunu ifade etti. Bara, lig öncesi oynayacakları Bayrampaşa maçıyla birlikte son provalarını yapacaklarını vurgulayan Bara, "21 Ağustos'ta Atatürk Toprak Su ve Tarımsal Meteoroloji Araştırma İstasyonu Müdürlüğü'nde Bayrampaşa maçının hazırlıklarını ve lig öncesi son antrenmanlarımızı yapacağız. Bayrampaşa maçı bizim için son bir prova olacak. Bu yüzden tüm hazırlıklarımızı yaparak bu maça çıkmak istiyoruz" dedi.
"Maltepespor maçının ilk yarısında istediğimiz futbol yoktu"
Konuşmasının devamında son oynadıkları Maltepespor hazırlık maçına değinen Bara, "Üç eksikle çıktığımız maçta, ilk yarı istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Buda bizim zor dakikalar yaşamamıza neden oldu. İkinci yarıda yaptığımız rotasyonlar ve değişikliklerle oyuna ağırlığımızı koyduk ve kontrolü elimize almayı başardık. Tüm oyunda tek eksiğimiz gol ve skor üstünlüğüydü. Özellikle 2. yarıda sergilediğimiz futbol, oyun ve kondisyon anlamında çok olumluydu. Bu açıdan baktığımızda Maltepespor maçı bizim açımızdan çok pozitif geçti. Skor her ne kadar istediğimiz şekilde olmasada, sahada oynanan futbol anlamında özellikle maçın ikinci yarısı bizi tatmin eden tarzdaydı" şeklinde vurguladı.
"Takıma yeni katılanların uyum süreci çok hızlı ilerliyor"
Bu sezon yapılan yeni transferlerin takıma olan uyumlarının çok hızlı bir biçimde ilerlediğine dikkat çeken Bara, "Yeni transferlerin uyum sürecinin beklediğimiz zamandan daha kısa süreceğini tahmin ediyoruz. Şu anda birlik beraberlik adına tüm duygular ve davranışlar pozitif. Takım içindeki kenetlenme üst seviyelere çıkmış durumda. Buda bizi yeni sezon adına çok umutlandırıyor. Her zaman dile getirdiğimiz gibi, yeni transferlerimiz takıma ne kadar uyum sağlarsa, başarıda ona endeksli olarak aynı şekilde gelecektir. Bu anlamda hiçbir kuşkumuz yok" diye belirtti.
"Verimli bir kamp dönemi geçirdik"
10 Ağustos'ta girdikleri Kartepe Kampı'nı çok verimli bir biçimde sonlandırdıklarının altını çizen Bara, konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi; "10 Ağustos'ta Kartepe'de kampa girdik. Burada geçirdiğimiz verimli zamanın ardından, Pazartesi akşamı saat 21.00 gibi de kamptan ayrıldık. Çok verimli bir kamp dönemi geçirdik. 21 Ağustos'ta takım yeniden bir araya gelerek ligin son hazırlıkları için çalışmalara başlayacak. Şuan itibariyle Kırklarelispor'un hiçbir eksiği yok. Artık tüm takım sabırsızlıkla ligin başlayacağı 31 Ağustos tarihi bekliyor. Bu sezon Kırklarelispor bir aksilik yaşamazsa ve her şey yolunda giderse, ligin en iddialı takımları arasında yer almaya aday" ifadelerine yer verdi.
"Son provamızı Bayrampaşaspor karşısında yapacağız"
Kocaeli Birlik Spor maçı ile 2014-2015 sezonuna start vermeden önce son bir hazırlık maçı oynayacaklarını vurgulayan Bara, "24 Ağustos tarihinde, Lüleburgaz'da Bayrampaşaspor ile son hazırlık maçımızı oynayacağız. Bu takımımız adına lig öncesi son provamız olacak. Şuan için Kırklarelispor'un kayda değer hiçbir eksikliği yok. Antrenmanlarımız üzerinde yapacağımız son düzenlemelerin ardından 31 Ağustos tarihini bekleyeceğiz. Yeni sezon öncesi son hazırlık maçı olacağından dolayı, Bayrampaşaspor mücadelesi bizim için çok önemli" şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol