Hayal dediğin böyle olur

Yönetim kurdu, Taraftar hayal etti. Kırklarelispor'un "Pembe Düşleri" İnegöl deplasmanında son buldu. Yapılan transferlerin, harcanan emeklerin ve emsalleriyle kıyaslamaların ardından "Bu takım bir üst lige çıkar" sözleri ise taraftara "Hayal dediğin böyle olur!" cümlesini kurdurdu. Kırklarelispor taraftarı, takımlarının zirveye oynadığını, sıralamaya tersten bakıldığında 3. sıraya yerleştiğini belirterek, tepkilerini mizahçı bir şekilde dile getirdiler

Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor, haftasonu oynadığı İnegölspor maçında rakibine birkez daha boyun eğerek, ligde üst üste ikinci mağlubiyetini aldı. 

Ligin 5. hafta mücadelesini geride bırakan yeşil beyazlı ekibinin 3 puanla tanışamaması, taraftarı çileden çıkardı. Bugüne kadar taraftara attığı adımlarla hayal kurduran ve sonuç olarak düşme hattına gerileyen takımın durumunu iyi görmediğini belirten taraftarlar, şunları söyledi; "Kırklarelispor yönetimi, gerek transferler, gerek imkanlara gerekse maddi anlamda hem sporcuların hem de tüm çalışanların bir eksiğinin olmasına izin vermediler. Takımın içinde bulunduğu bu durumda onları bir kenara ayırmak gerekiyor. Kırklarelispor'un bu kadro ve şartlar altında iyi işler yapamamasının en önemli nedeni, vizyonunun dar olması. Bizim şahsi görüşümüz takımın biran önce elden geçirilerek her şeyin toparlanmasıdır. Yoksa gidişat bir hayalin som demlerinin yaşandığını gösteriyor" diye ifade ettiler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol