Hakemlerimiz Sezonu açtı

Kırklareli İl Hakem ve Gözlemcileri 17 Eylül Çarşamba günü saat 18.00'de Vali Mustafa Yaman Spor tesislerinde yapılan açılış töreniyle sezonu açtı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende açılış konuşmasını yapan Türkiye Futbol Federasyonu Hakem ve Gözlemciler Derneği Kırklareli Şubesi Başkanı Yavuz Başoğlu tüm hakemlere yeni sezonda başarılar dilerken, tüm hakem ve gözlemcilere başarılar diledi.
2014 - 2015 sezonuna "MERHABA" diyen 100 kadar hakemi, Merkez hakem kurulu üyesi Saadettin Güler, 1.bölgesel hakem kurulu üyesi Fahir Ersoy, ASKF Başkanı Mehmet Kaya, Kırklareli İl Hakem Kurulu Başkanı Kemal Mustafa Serbes, Faal futbol hakemleri derneği Başkanı Yavuz Başoğlu, hakem kurlu başkanı Rıza Özahioğlu, İl Edirne ve Kırklareli den gelen klasman hakemleriyle Tekirdağ gözlemcileri ve hakemleri yalnız bırakmadılar.
Konuşmalarda ileriye dönük hedefler dile getirildi
İHK Başkanı Kemal Mustafa Serbes, yaptığı konuşmada Kırklareli'nde hakem sayısının artmasının sevindirici olduğunu belirtip, " Çok iyi yerlere geleceğimizden şüphem yok.
Bu mesleğe gönül vermiş olan herkesin ayaklarının yere sağlam basmasını temenni ediyorum."Dedi.
Faal futbol hakemleri derneği Başkanı Yavuz Başoğlu ise konuşmasında " Bugün burada güzel bir günü yaşıyoruz.
Birlik ve beraberlik içinde sezon açılışını gerçekleştiriyoruz. Klasmana çıkan hakemlerimize başarılar diliyor, tüm camiamıza yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Bölgesel hakem kurulu üyesi Fahri Ersoy ise konuşmasında İstanbul, Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ'ın bulunduğu 1. Bölgenin lider konumda olduğunun altını çizerek " Türkiye'de bulunan 7 Fifa hakeminin 4'ü bölgemizden çıkmıştır. Bu da bizler için sevindiricidir.
Tüm camiamıza yeni sezonda başarılar diliyorum" dedi.
Yeni sezon pastasındaki temenni dikkat çekti
İleriye dönük hedeflerin dile getirildiği 2014 - 2015 futbol sezonunu açan hakemlerimiz daha sonra üzerinde, "TÜM HAKEM CAMİASINA HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİYLE, ALLAH HAKEM ŞANSI VERSİN" yazılı pastayı keserek yeni sezona merhaba dediler

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol