Arena'da Tarihi Gün

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, AK Parti Kırklareli 1'nci sıra Milletvekili adayı Hamdi Irmak, AK Parti Kırklareli 2'nci sıra Milletvekili adayı Volkan Göç, AK Parti Kırklareli 3'ncü sıra Milletvekili adayı Aytaç Aksoy dün saat 14.30'da, Başbakan Davutoğlu, milletvekili adaylarını tanıtacağı bugünkü Ankara Arena Spor Salonu'nda düzenlenecek görkemli bir tören için Kırklareli'den ayrıldı 

AK Parti'de listelerin tamamlanmasının ardından gözler seçim kampanyasına çevrildi. Milletvekili adaylarını belirleyen parti yönetimi propaganda sürecine odaklandı.
Bugün yüksek katılımlı bir şekilde ifa edilecek olan Aday toplantısına AK Parti Kırklareli İl Teşkilatı Alper Çiler başkanlığında tüm kademeleri ile birlikte katılım gösterdi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay koordinasyonunda hazırlanan Seçim Beyannamesi üzerinde son ince işçiliği yapıyor. Davutoğlu, "2023 Sözleşmesi" olarak adlandırdığı beyannameyi, bugün aday tanıtımı ile birlikte kamuoyuna sunulacak.
Sandıktan 10'uncu defa zaferle ayrılmayı planlayan parti yönetimi, bir yandan da bugünkü toplantıya hazırlanıyor. Başbakan Davutoğlu, milletvekili adaylarını Ankara Arena Spor Salonu'nda düzenlenecek görkemli bir törenle tanıtacak.
15 bine yakın kişinin katılımının beklendiği tanıtım toplantısında adaylar Adana'dan başlayarak alfabetik sıraya göre il il sahneye çıkacak. Tanıtım toplantısına il ve ilçe başkanlarının yanı sıra gençlik ve kadın kollarının da katılacak.
Parti teşkilatının birlik ve beraberlik tablosu çizeceği organizasyonda, 3 dönem kuralına takıldıkları için listelerde yer alamayan 70 ismin de hazır bulunması planlanıyor. Tanıtın sonrasında topluca aile fotoğrafı da çekilecek. Programda AK Parti'nin seçim şarkısı ve sloganlarda açıklanacak.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. yolun açık olsun akparti inşallah 3 0 alırız