Ailemizin ağabeyine doğum günü sürprizi

Önadım Ailesinin Büyük ağabeyi Hacı Murat Taner, yeni yaşına çalışma arkadaşlarının hazırladığı sürpriz doğum günü ile "MERHABA" dedi

Kırklareli'nin, uluslararası ve ülke içi platformlarda tanıtılması, Türkiye'nin en batıdaki ilinin eksikliklerinin işaret edilmesi gibi iki önemli kamusal görev bilinci ile birikimini çeyrek asırlık bir zaman dilimine bölen ÖNADIM MEDYA GRUBU, oluşan aile ortamıylaysa örnek oluşturmaya devam ediyor.
Aile ortamında bir çalışma avantajına sahip olan ÖNADIM MEDYA GRUBU bünyesindeki yol arkadaşları, Kırklar Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve ailemizin büyük ağabeyi Hacı Murat Taner'in sürpriz doğum günü kutlamasında bir araya geldi.
Önadım Medya Grubu tesislerindeki sürpriz doğum günü ile yeni yaşına merhaba diyen Hacı Murat Taner duygularını, "Türkiye'de birçok ilde mesleğimi yapma fırsatım oldu. Aile ortamında bir çalışma ortamı sağlayan siz sevgili arkadaşlarıma ve medyanın tüm şartlarını bizlere sunan Öznur Tüzün'e teşekkür ediyorum" cümlesi ile özetledi.
Önadım ailesi olarak; Uzunca zamandır MEDYA kuruluşumuzda, sektörün kendisine eklediği bilgi ve deneyim, gibi bireyleri ustalaştıran birikimlerini, gazeteciliğe, haber muhabirliğine gönlü vermiş yolun başındaki isimlere paylaştıran Hacı Murat Taner'e yeni yaşında sağlık, huzur, para ve mutluluk diliyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol