Ahmet Yener'den Görkemli Açılış

2014 - 2015 Eğitim ve Öğretim yılını pazartesi günü açan Ahmet  Yener Okulu hazırladığı programla iz bıraktı

Geleceğimizin teminatı 16 Milyon öğrenci için 2014 - 2015 Eğitim ve Öğretim yılı başladı. Kırklareli Genelinde 51.717, Merkez İlçede 12.672 çocuğumuz Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyete doğru yürümeye başladı.
2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı ilköğretim Haftası Kırklareli'nde saat 10.00'da Vilayet Meydanındaki Atatürk anıtına çelenk konulması ile başladı. Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, Özel Eğitim Rehber hizmetleri Genel Müdürü Seyfettin Toraman ve Şube müdürlerinin katıldıkları tören saygı duruşu, istiklal marşı ve çelenk sunumu ile sona erdi.
Dev Mustafa Kemal Atatürk'ün posterinin asıldığı Kırklareli Ahmet Yener okulunda pazartesi günü saat 10,30'da başlayan törene ise kalabalık protokol tam kadro katıldı.
Okul Müdürü Ahmet Özbey, Öğretmenler ve okul görevlilerinin el birliği hazırladıkları etkinlikler ise herkes tarafından takdir edildi.
Kısa zaman içerisinde alınan düzen ve ortaya konulan görseller öğrenci velileri tarafındanda beğenildi.
Kırklareli Ahmet Yener Okulunun bahçesinde düzenlenen İlköğretim haftasının açılış törenine, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz ile birlikte katılan Özel Eğitim Rehber hizmetleri Genel Müdürü Seyfettin Toraman, "Kırklareli'de eğitim kalitesini okulların hazırlıklarına ve özverisine baktığımızda anlamaktayız." Dedi.
Okul müdürü Ahmet Özbey, "Yeni eğitim ve öğretim yılının Kırklareli ve Türkiye için hayırlı olmasını diliyoruz." Dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol