2011’deki haberimize hala yorum geliyor

Trakya’nın en çok okunan ilk haber sitesi www.gazetetrakya.com’un haber içeriği ve haberleri, üstünden yılalr geçmiş olsa bile popülerliğini koruyor. Dünya’nın birçok yerinden takipçisi olan sitemizdeki haberler, gazetetrakya.com’un google optimizasyon verimliliği sayesinde, sanal dünyada üst sıralarda olmaya devam ediyor.
23 Eylül 2011 tarihinde gazetemiz muhabirlerinin gayretleriyle hazırlanan “Karadedeler Olayı’nın İç Yüzü” isimli haberimiz, yıl 2014 ve hala yorum almaya devam ediyor. 2011 yılında; VHS kasetlerde yer alan ve gerçek olduğu öne sürülen doğa üstü olayların yeraldığı görüntüler, belgesel-film tarzında hazırlanarak sinemalarda Karadedeler Olayı ismiyle gösterime girmişti. Filmin, ilçemiz Lüleburgaz’a bağlı Davutlu Köyü ile bağlantılı olduğu, daha net bir ifadeyle gerçek olduğu iddia edilen olaylardaki köyün Davutlu olduğu söylentileri internette yayınlanmıştı.
Bunun üzerine Davutlu Köyü’ne giderek hem muhtar, hem de köy sakinleriyle röportaj yapan muhabirlerimiz, o köyde böyle bir olayın yaşanmadığını birebir oradaki insanlardan dinlemişlerdi. www.gazetetrakya.com’da da yeralan haber, aradan geçen 3 yıla rağmen hala yorum almaya devam ediyor. Bu da hem gazetelermizin hem de, internet sitelerimizin ne kadar büyük bir merakla takip edildiğini ve ne kadar büyük bir kitleye hitap ettiğini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol