İŞKUR'un Talebine Kayıtsız Kalındı

Hasan Aksoy'un İSTİHDAM çağrısına kayıtsız kalan Kırklarelili vatandaşlar bu görüntüleri ile tedirgin etti

"İstanbul Yolu Üzerindeki DEBA tekstil'de çalıştırılmak üzere 20 Dikiş Makinesi çalışanı alınacağını söyleyen Aksoy, 26.11.2014 tarihinde İŞKUR binasında kursiyer seçmelerinin yapılacağını belirterek seçmelerin saat 10,00'da yapılacağınıda sözlerine ekledi." Denilerek Kırklareli KAMUOYUNA duyurulan İŞKUR'un istihdam çağrısına Kırklarelili vatandaşlar ilgi göstermediler.
Yaşanabilir ve işsizlik sıralamasında orta sıralarda bulunan Kırklareli'de ,İSTİHDAM konusunda ciddi atılımlar ve kurslar ile ön plana çıkan Hasan Aksoy Önderliğindeki İŞKUR'un ÖNADIM, Kırklar HABER gazeteleri vasıtası ile Kırklareli kamuoyuna duyurduğu istihdam çağrısına vatandaş ilgi göstermedi.
2013 ve 2014 yılı boyunca İSTİHDAM - SOSYAL YARDIM ilişkisi üzerinde ciddi ve yerinde hamleleri yağan Kırklareli İŞKUR müdürü Hasan Aksoy Kırklareli vatandaşlara, "İşkur'u sosyal medya'dan da takip edebilirsiniz. İş arayan tüm Kırklarelili vatandaş için oluşturduğumuz platformdan onlarca vasıflı - vasıfsız işçi taleplerini yine takip edebilirsiniz" diyerek seslendi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. insanlara köle muamelesi yapılıyor fabrikalarda insan gibi çalışmak istiyoruz hayvana bagırır gibi degil