Yeni Bir Kırklareli İçin Sözler Verildi

Milletvekilliği aday adaylık sürecini noktalayan 7 Nisan YSK virajı sonrası ismi AK Parti 1. sıra Kırklareli Milletvekili adayı Hamdi Irmak, 2. sıra Milletvekili adayı Volkan Göç, 3'ncü sıra Milletvekili adayı Aytaç Aksoy Kırklareli'de…

Kırklareli genelinde yüz binlerce seçmen ve binlerce siyasi parti üye, "CHP 3 Milletvekili Çıkartır" "CHP, MHP, AK Parti 3 Milletvekilini paylaşır."

"Kırklareli'de bir şey değişmez 2 CHP 1 AK Parti" "MHP Vekilini TBMM'e gönderir." Sözleri ile YSK'ya siyasi partilerin verdikleri isimleri değerlendirirken yapılan tercihleri "BEKLENEN OLDU" diyerek sıradan bulanların sayısı ise AK Partinin ilk üç sırası ile tanışana kadar çoğunluktaydı.
AK Parti'nin Kırklareli'ndeki Milletvekili aday sıralaması belli oldu. Favori isimleri sıralamada görmeyi bekleyen partililer ve Kırklareli siyaseti büyük bir sürpriz ile karşı karşıya kaldı.
Yönetici - Özel Sektörde faaliyet gösteren HAMDİ IRMAK AK Parti 1'nci sıra adayı olurken, VOLKAN GÖÇ Mühendis, AYTAÇ AKSOY - Mühendis sırasıyla 2 ve 3'ncü sıra Milletvekili adayı olarak İsmini 7 haziran seçimleri için yazdırmayı başardı.
AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Merkez İlçe ve İlçelerin teşkilat Başkanları, gençlik kolları ve kadın kolları, yüzlerce Kırklarelili vatandaş tarafından karşılanan AK Parti Kırklareli Milletvekili adayları, "Kırklareli'nin yatırım ve hizmet alması için biz bir yola çıktık. Hep birlikte daha yaşanabilir bir Kırklareli için buradayız" diyerek ilk açıklamalarının altına imza attılar. (

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol