Waldorf Ormanı'nın hali içler acısı

Piknik yapmak, dinlenmek ve güzel bir gün geçirmek için Kırklarelili vatandaşların ilk tercihlerinden birisi olan Waldorf Ormanı, son günlerde çöp yuvasına dönmüş durumda

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle birlikte vatandaşların piknik yapmak, inlenmek adına ilk tercihlerinden birisi olan Dereköy yolu üzerinde bulunan Waldorf Ormanı, ilgisizlik ve duyarsızlıktan dolayı çöp yuvasına dönmüş durumda. Gelen vatandaşların, çöplerini çevreye atmaları, yaktıkları ateşlerin kalıntılarını bırakmaları, görenleri şaşkına çeviriyor. Duyarlı vatandaşlar, çevrenin temiz tutulması gerektiğini, insanlara olduğu gibi, çevreye de saygı duyulmasının şart olduğunu vurgulayarak; "Burası yemyeşil, temiz havanın bol olduğu, insanların dinlenmek için kullandıkları bir alan. Fakat son görüntüler hem yeşili hem de huzuru gölgede bırakıyor.
Duyarsız vatandaşların çöplerini çevreye atmaları, kirlettikleri yerleri temizlememeleri oldukça can sıkıcı. Bu durum bizleri çok üzüyor. Elimizden geldiğince temizlemeye çalışıyoruz fakat yine kirleniyor. Umuyoruz ki bir hal çaresi bulunarak bu durum düzeltilir" ifadelerine yer verdiler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol