Vatandaşın isyanı; "Kırklareli'ne hakaret olarak görüyorum"

Kırklareli'ndeki toplu-taşıma çıkmazı vatandaşı isyan noktasına getirdi. Gazetemize e-posta arcılığı ile ulaşan bir vatandaşın yazdıkları, durumun boyutlarını gösterir ve özetler nitelikte.

İşte noktasına, virgülüne dokunmadan vatandaşın isyanını sizlerle paylaşıyoruz;
"Ben TOKİ konutlarında ikamet eden bir vatandaşım. Bu ulaşım rezaletini Kırklareli halkına bir hakaret olarak görüyorum. İki dakika ara ile araç kaldırılması ile bu sorun çözülemez. Çarşamba günleri bu rezalet ikiye katlanıyor. Benim evime gelişim bir saat sürüyor. Durak durak geziyorum. Merdivenlerden bineceğim dolmuşa Dingiloğlu durağından biniyorum. Ayakta ancak evime geliyorum. Buna bir de şoförlerin maharetleri ekleniyor ayakta zor duruyoruz. Çocuk ve yaşlıların durumu ayrı bir felaket.
Acaba neden Karahıdır - TOKİ arası ayrı bir hat eklenmiyor? Son durağı TOKİ olan bir hat daha eklense kampüs de Cumhuriyet Mahallesi de rahatlar. Alternatif olur. Burada Kırklareli halkına hizmet mantığı mı işletiliyor yoksa Dolmuş hatlarında az maliyetle çok kazanç mı hesaplanıyor ?
Ya da bu Belediye otobüsleri neden sefer yapmıyor? Biz de başka şehirlerde üniversite okuduk. Bu derece mağduriyet görmedik. Öğrenciler bizden dertli."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol