“Sizin destekleriniz, Kırklarelispor’un büyümesini sağlayacak”

Trakya'nın tek profesyonel takımı olma unvanını bu yılda kimselere kaptırmayan Kırklarelispor, 14 Ekim Salı günü Kırklareli Valisi Esengül Civelek'i ziyaret etti. Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, iki taraf arasındaki istişarelerin devam edeceğini belirterek; "Valiliğin gücünü her zaman arkamızda hissediyor olmak bize moral veriyor" dedi 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor, 15 Eylül 2014 tarihinde çıkan Valiler Kararnamesiyle birlikte ilimize atanan Esengül Civelek'i ziyaret etti. Civelek'i makamında ziyaret eden Kırklarelispor Yönetim Kurulu, görüşmeden son derece memnun ayrıldı. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Kırklareli Valiliği ve Kırklarelispor arasındaki istişarelerin devam edeceğini, söyledi. Can, şehri temsil eden bir takımın, valilikten aldığı gücün ve desteğin çok önemli olduğunu vurgulayarak; "El birliğiyle takımımızı en iyi noktalara getirebilmek adına mücadele etmeliyiz" şeklinde ifade etti. Trakya'nın tek profesyonel takımı olma unvanını bu yılda kimselere kaptırmayan Kırklarelispor, 14 Ekim Salı günü Kırklareli Valisi Esengül Civelek'i ziyaret etti. Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, iki taraf arasındaki istişarelerin devam edeceğini belirterek; "Valiliğin gücünü her zaman arkamızda hissediyor olmak bize moral veriyor" şekline yorumladı.
"Her zaman
yanımızda olacağını söyledi"
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can yaptıkları ziyarette Kırklareli Valisi Esengül Civelek'in her zaman takımın yanında olacağını söylediğini vurgulayarak; "Sayın Valim bizden desteklerini esirgemeyeceğini, Trakya'nın tek profesyonel takımının her zaman yanında olduğunu söyledi. Buda bizi fazlasıyla mutlu etti. İki taraf arasındaki ilişkiler ne kadar iyi olursa, bizim gücümüz o kadar artar. Takım olarak arkamızda valiliğin gücünü hissetmek bizim için çok büyük avantaj" diye belirtti.
"Şehrimizin yanımızda olduğunu bilmek çok güzel"
Kırklarelispor'un zor haftalar geçirdiği dönemde, en çok ihtiyaç duyduğu şeylerin başında desteğin geldiğine dikkat çeken Can, "Sayın Valimizi ziyaretimizde çok fazla moral tazeledik. Valiliğimizin her zaman arkamızda olduğunu bilmek, onların bize olan desteklerini hissetmek, takım olarak bize çok fazla şey kazandıracaktır. Kırklarelispor, şehrinde bulunan her kurumla, ikili ilişkilerinde iyi diyaloglar kurabilen bir takım. Bunu Sayın Valimizin önderliğindeki valiliğimizle de devam ettireceğiz" şeklinde vurguladı.
"Sıkıntılı günleri geride bırakacağız"
Konuşmasına devam eden Can, şöyle konuştu; "Sayın Valimiz ile görüşmemizin ardından bu zorlu günlerde onların desteğini arkamızda hissettiğimizi bilmek çok güzel. Takım olarak geçen hafta çok zorlu bir sınava çıktık ve bu sınavda tek Yürek olduğumuzda Kırklarelispor'un ve taraftarının neler yapabileceğini bütün herkeze gösterdik. Bizi maçta yalnız bırakmayan ve maç sonuna kadar bize desteğini esirgemeyen bütün taraftarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Hepinizi seviyorum çok seviyorum. Bende buradan söz veriyorum. Bu takım bu sene ligi en iyi yerde bitirecek ve bizler bu mutluluğu cefakar taraftarımıza armağan edeceğiz" ifadelerine yer veren Can, sözlerini sonlandırmadan önce Tepecikspor maçına dikkat çekerek; "Bu hafta oynayacağımız Tepecikspor maçında İlkem dışında bir eksiğimiz yok. Bu bizim için önemli bir gelişme. İnşallah Tepecikspor deplasmanından puan yada puanlarla döneceğiz" diye konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol