STK'lardan Vali Civelek'e ziyaretler devam ediyor

Kırklareli Sivil Toplum Kuruluşları, 27 Ekim 2014 Pazartesi günü Vali Esengül CİVELEK'e kutlama ziyaretinde bulundu.
Vali CİVELEK, kendisine kutlama ziyaretine gelen; KİAD Başkanı Emre YURDAKUL ve heyetini, Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Cemile ÖZEKER ve heyetini, Açıköğretim Fakültesi İl Temsilcisi Münir SAYGIN ve heyetini, Anneler Derneği Başkanı Aynur YADALI ve heyetini, Sakatlar Derneği Şube Başkanı Arif UZUNOĞLU ve heyetini, Yalova Taşıt Araçları Yan Sanayi OSB Başkanı Hasan ATILGAN'ı, A Bağcılık Sahibi Özcan ARCA'yı, Lüleburgaz İş Bankası Şube Müdürü Günay ALDEMİR ve Kırklareli İş Bankası 2. Şube Müdürü Güldemet EFE'yi, Kırklareli Engelliler Yaşam Derneği Başkanı Behice KÖSEOĞLU ve heyetini, Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Cemal ÇETİN ve Merkez İlçe Mahalle Muhtarlarını, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Selim TİRAN ve heyetini makamında ağırladı.
KİAD'tan Vali civelek'e hayırlı olsun ziyaret
KİAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Yurdakul, Vali Civelek'e yeni görev yerinde başarılar diledi.
Dernek çalışmaları hakkında bilgiler veren KİAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Yurdakul, global ekonomik krizin aşılması için üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye çalıştıklarını, Kırklareli'ndeki işadamlarının kapasitelerini geliştirme konusunda gayret sarf ettiklerini sözlerine ekledi.
Vali Civelek'te Kırklareli İşadamları Derneği (KİAD) Yönetim Kurulu Üyelerine, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Kırklareli İşadamları Derneği (KİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri Emre Yurdakul başkanlığında gerçekleşen ziyarette, Yönetim Kurulu Üyeleri, Hakan Akbulut, Fatih Toktar, Hasan Oğuz, Hilmi Altun ve Genel Sekreter Muhammed Çevik katıldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol