Muhasebeciler Haftası ziyaretlerle sürüyor

Muhasebeciler haftası etkinliklerinin 4. gününde de bir dizi ziyaret gerçekleştirildi.

Burhan Üstünkol başkanlığındaki Kırklareli Serbest Muhasebeciler Odası heyeti, dün SGK İl Müdürlüğünü, İŞKUR İl Müdürlüğünü ve yeni SMMM ruhsatı alan meslektaşlarını yerinde ziyaret ettiler.
İlk olarak dün saat 10.00'da SGK İl Müdürlüğü ziyaret edildi. İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen ziyarete İl Müdürü Av. Tahsin Halcı, İl Müdür Yardımcısı Niyazi Kaplan ve İl Müdürlüğü Servis Şefleri katıldı.
İl Müdürü Av. Tahsin Halcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Mesleklerinin vermiş olduğu sorumluluk bilinciyle hareket eden ve kurumumuzun en önemli paydaşlarından biri olan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlerimize teşekkür ediyor, tüm meslek mensuplarının haftasını kutluyorum" dedi.
Oda Başkanı Üstünkol ise SMMM'ler olarak SGK ile sürekli işbirliği ve diyalog içinde olduklarını, soru ve sorunlarına kısa sürede cevap bulduklarını belirterek doğru ve zamanında hizmet aldıkları SGK İl Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.
Ziyaret sonunda Başkan Üstünkol, günün anısına İl Müdürü Halcı'ya bir plaket takdim etti.
Daha sonra ise SMMMO heyeti tarafından İŞKUR İl Müdürü Hasan Aksoy ziyaret edildi ve plaket verildi. Ziyaret esnasında Kırklareli SMMMO başkanı Burhan ÜSTÜNKOL; Kırklareli' de iş dünyasının eğitimli muhasebe elemanı ihtiyaçlarının olduğunu ve giderek artan bu ihtiyacın giderilmesine yönelik çok önemli bir "Eğitim projeleri"nin olduğunu ve bu projeye İŞKUR ve diğer bazı kurumların da katılarak hep birlikte gerçekleştirilmesi için hazır olduklarını dile getirdi. İŞKUR Müdürü Hasan Aksoy'da böyle bir projede memnuniyetle yer alabileceklerini belirtti.
Heyet bu ziyaretin ardından SMMM ruhsatı alan ve büro açan İbrahim Tuncer, Öznur Güner ve Berkay Durmaz'ı ziyaret etti.
Yönetim Kurulu, dün ayrıca öğleden sonra ilçelerdeki kuruluşları ziyaret etmek amacıyla Babaeski' ye hareket etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol