Misss Gibi 30 MART KOKTU

Yerel seçimlerde Cavit Çağlayan'ı Koltuğundan eden kulisler şimdide, Zengin dışındaki İl Yönetimine dokundu

"Baş kaldı, Gövde bütünden koparıldı. CHP halkçı, yani öz kimliğinden uzaklaştı mı?" diyen Kırklareli kamuoyunun hem fikir olduğu konu erime devam edecek 

Milletvekillerinin Kulisleri ile Yerel seçimlerinde Kırklareli halkının ve partililerin beklentilerin üzerine basarak gelecek inşasını yapan CHP, 2015 Genel Seçimlerine yine benze bir hamle ile giriyor
Cumhuriyet Halk Partisinde tepeden inme isimlerin Kırklareli'de yetkilendirilmesini kapsayan dayatmalar dönemi sona ermediği son 3 günlük süreçte yaşanan gelişmeler ışığında karanlık yüzünü bir kez daha gösterdi.
TBMM'deki Siyasi Partilerin Kırklareli Teşkilatlarında 2015 Genel Seçimleri için izledikleri hazırlık stratejileri birbirinden farklı şekilde işlemekte. AK Parti Geleneklerine istinaden TEK Listelerle, MHP sandıkları işaret edip Demokrasiyle, CHP ise yerel seçimlerle birlikte başlayan Koltuk kavgası ve siyasi gelecek çekişmesi ile 2014'ü noktalamak üzere.
Arkamızda bıraktığımız yıl içinde gerçekleşen 30 Mart Yerel seçimleri öncesinde, Milletvekillerinin, Belediye başkanlarının ve yüzlerce partilinin istifaları ile Trakya genelinde ciddi bir kavgaya tutuşan Cumhuriyet Halk Partisi,
Mevcut Belediye Başkanı Cavit Çağlayan ile İl Genel Meclis Başkanı Behçet Şen'i koltuklarından eden,
Kırklareli'de Milletvekili sayısını 1'e düşüren siyasi gelecek ve koltuk kavgasına benzer entrikalarla dolu bir dönemin daha kapısından içeriye girmiş durumda.
Halkına ve partililere sormadan tepeden inme bir faşizmi çağrıştıran anlayışla, seçimler öncesi kararların altına imza atan parti, uzaktan kumada edildiğinin en güzel örneklerini halkın üzerine basarak başladıkları kavgaları ile kanıtladı.
Sosyal Medya ve Kırklareli'nin köyleşen caddelerindeki gündem olan CHP il yönetiminin zorla istifaya zorlanmasının ardından GENEL MERKEZİN BELİRLEDİĞİ İSİM,
Turgut Dibek ve Kırklareli Belediye Başkanına yakın isim Recep Zengin oldu.

 

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Önadım medya grubu olarak Cavit Çağlayan'a demediğiniz bırakmıyordunuz seçimlerden önce. Şimdi nereden çıktı bu Cavit Çağlayan aşkı?

  2. Memleketimden Parti Manzaraları 22 Aralık 2014 Pazartesi 18:52:31

    10 Kasım 1938 Tarihinde Cumhuriyet HALK partisindeki HALKÇILIK anlayışı yok olmuş yerine varlıklı meclislerde halkçı olan milletimizin 1071 den beri sürdüregeldiği geleneklerini yok ve yozlaşmış sayanHALKA tabana inmek yerine BURJUVAZİ ilkelerini demokrasi söylemlerinin altına saklayarak sözde Milliyetçi olan bir parti olması göz yaşartıcı bir durumdur. TARAF OLMAYAN BERTARAF OLUR saçmalığına sesi yüksek çıkan ama fiiliyatta aba altından su yürüten bir partinin hangi güçle hangi ideoloji ile ayakta kalacağını seyretmek de çok ama çok içler acısı bir durum. Son dönemlerde AK Parti iktidarının varlığını sürdürebilmesi için var olan ama bunu direk değil strateji ve yollarıyla damarlarımıza kadar hissettiren bir CHP nin en dipte yerel yönetimde HALKÇILIK ve MİLLİYETÇİLİK ilkelerini benimseyerek çalışması artık olmazsa olmazdır. İlkelerden yolundan halktan kopmuş bir CHP hiçbir kayıt ve şart altında var olamayacaktır. Bize bizim yanımızda olduğunuzu seçimden seçime değil her daim göstermelisiniz ki şu anda samimiyetinize inanmak ciddi anlamda zorluk teşkil etmekte.

  3. ÖNADIM MEDYA GRUBU HABER PORTALI VASITASI İLE CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A SESLENMEK İSTİYORUM. "17 VE 27 ARALIK SÜREÇLERİ BAŞTA OLMAK ÜZERE GEZİ OLAYLARI İLE VARLIĞINI TESCİL ETTİREN PARALEL YAPI İLE MÜCADELENDE TÜRKİYEYİ KARANLIKTAN AYDINLIĞA ÇIKARMA SÜRECİNDE BAĞIMSIZLIĞIMIZA KAVUŞACAĞIMIZ GÜNLERE DOĞRU YÜRÜMEKTESİNİZ. BU DENLİ ÖRÜMCEKLEŞMİŞ BİR YAPI İLE MÜCADELE EDERKEN CUMHURİYET BİR CUMHURBAŞKANI OLARAK İLK CUMHURBAŞKANIMIZ VE TÜRKİYE'NİN KURUCUSU OLAN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN KURDUĞU PARTİ İÇİNDEKİ PARALEL YAPIYI TEMZİZLENMESİ İÇİN AKTİF BİR ŞEKİLDE ROL ALMANI BEKLİYORUZ. 30 MART YER SEÇİMLERİNDE VE SON YÖNETİM DEĞİŞİKLİĞİNDE VARLIĞI TESCİL EDİLEN BU YAPIYI TÜM DEVLET KADEMELERİNDEN TEMİZLEDİĞİN GİBİ MÜCADELE ETMENİ BİR CHP Lİ OLARAK İSTİYORUM. BENİM GİBİ DÜŞÜNEN MİLYONLARCA ATATÜRKÇÜ VE CUMHURİYETÇİ OLDUĞUNU BİLİYORUM.