Merhaba Kirklareli

PIYADE KOMANDO ER MURAT KOÇ
Sehit PIYADE KOMANDO ER MURAT KOÇ -1973' yilinda Pinarhisar'da dünyaya gelmistir. Ahmet ve Hatice KOÇ'un 4 çocugundan üçüncüsüdür.
Sehit PIYADE - KOMONDO .ER; MURAT KOÇ ilkokulu Pinarhisar Cumhuriyet ilkokulunda, orta okulu da Pinarhisar ortaokulunda tamamladiktan sonra babasi ile, birlikte çesitli insaat islerinde çalismistir. Askerlik çagi geldiginde Lüleburgaz; Askerlik Subesi Baskanliginca 1993 yilinin Kasim ayinda Isparta'ya sevk edilmistir, Temel askerlik egitimini tamamladiktan sonra Mardin ili, Midyat ilçesinde askerlik görevine devam etmistir. 10 Nisan 1994 günü Sirnak ili, Gabar Dagi Findikli bölgesinde bölücü terör örgütü PKK ile çikan çatismada sehit edilmistir. Bekar olan sehit PIYADE-KOMANDO ER MURAT KOÇ'un naasi 12 Nisan 1994 günü yapilan askeri bir törenle Pinarhisar mezarligina defnedilmistir. Ailesi halen Pinarhisar Orta mahalle, Kiremitçi Sokak 3 Nolu Çikmaz No 53'te ikamet etmektedir.
LEVAZIM ONBASI TARIK KORKMAZ

Sehit LEVAZIM ONBASI TARIK KORKMAZ 1966 yilinda Vize Ilçesi, Evrenli Köyü'nde dünyaya gelmistir. Mahmut ve Suriye KORKMAZ çiftinin 5 çocugundan birisidir. Sehit LEVAZIM ONBASI TARIK KORKMAZ ilkokulu Evrenli Köyü'nde orta okulu Çakilli Kasasinda, liseyi Kirklareli Ticaret Lisesi'nde okuduktan sonra Açik Ögretim Fakültesi Iktisat Bölümü'nden mezun olmustur. Askerlik hizmetini kisa dönem yapmak üzere 3 Mart 1994 tarihinde askere alinmis ve askerliginin bitime bir gün kala sehit olmustur. Sehit LEVAZIM ONBASI TARIK KORKMAZ 19 Eylül 1994 tarihinde askerlik hizmetini yapmakta oldugu Kars ili, Digor ilçesinde askerî bir aracin devrilmesi sonucu sehit olmustur. Bekar olan LEVAZIM ONBASI TARIK KORKMAZ'in naasi 21 Eylül 1994 Çarsamba günü, Vize Ilçesi Evrenli köyünde yapilan askeri bir törenle köy mezarligina defnedilmistir. Sehidimizin ailesi halen ayni köyde ikamet etmektedir. JANDARMA KOMANDO ER ERKAN KOÇ,
Sehit JANDARMA KOMANDO ER ERKAN KOÇ, 1973 yilinda Pinarhisar Ilçesi Tozakli köyünde dünyaya gelmistir. Ibrahim (Vefat) ve Ümmügül Koç çiftinin iki çocugundan küçügüdür. Sehit JANDARMA KOMANDO ER ERKAN KOÇ ilkokulu Tozakli köyünde bitirmis, askerlik çagina gelinceye kadar köyünde çiftçilikle ugrasmistir. Askerlik çagina geldiginde, Pinarhîsar Askerlik Subesi Baskanligi'nca, 1993 yili Mayis ayi basinda, Manisa ili; Kirkagaç Jandarma Komando Er Egitim Alay Komutanligi emrine sevk edilmistir. Teme! askerlik egitimini bitirdikten sonra Bitlis Il Jandarma Komutanligi emrine dagitim yapilmistir.17 Temmuz 1994 günü Bitlis ili, Güroymak ilçesi, Kamuran Gazi Tepe bölgesinde bölücü terör örgütü PKK mensuplariyla girilen silahli çatismada sehit edilmistir.Bekar olan sehit JANDARMA KOMANDO ER ERKAN' KOÇ'un naasi, 18 Temmuz 1994 Pazartesi günü, Pinarhisar ilçesi, Tozakli köyünde yapilan askeri bir törenle köy mezarligina defediImistir. Sehidimizin ailesi halen bu köyde Ikamet etmektedir.
JANDARMA ONBASI AYDIN MUTLU
Sehit JANDARMA ONBASI AYDIN MUTLU 1973 yilinda Lüleburgaz ilçesinde dünyaya gelmistir. Mustafa ve Rabiye MUTLU çiftinin çocugudur.Sehit JANDARMA ONBASI AYDIN MITLU ilk, orta ve lise ögrenimini Lüleburgaz ilçesinde tamamlamistir. Askerlik çagina geldiginde Lüleburgaz Askerlik Subesi'nce Manisa Kirkagaç'a sevk edilmistir. Temel askerlik egitimini tamamladiktan sonra Bitlis Il Jandarma Alay Komutanligi emrine dagitimi yapilmistir. 20 Agustos 1994 tarihinde Bitlis ili, merkez Kirmizi Tastepe bölgesinde bölücü terör örgütü PKK ile girisilen silahli çatismada sehit edilmistir.Bekar olan sehit JANDARMA ONBASI AYDIN MUTLU'nun naasi, 22 Agustos 1994 Pazartesi günü yapilan askerî bir, törenle, Lüleburgaz Sehitligine defhedilmistir.Ailesi halen Lüleburgaz ilçesi Gündogu Mahallesi Ayazma Sokak No 42'de ikamet örnektedir.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol