MHP'de Beklenen ADAMLAR Beklenen ADIMLARI Attılar

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatı ile alınan il e ilçe teşkilatlarındaki KONGRE kararının neticesinde, dün MHP il başkanlığında basının karşısına çıkan Merkez İlçe Başkanı Kürşad Yamaner MHP Kırklareli İL Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.
Saat 14,00'da yaptığı açıklama ile adaylığını Kırklareli ve Türkiye kamuoyuna duyuran MHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Kürşad Yamaner, Halefinin elinide havaya kaldırarak MHP için yeni dönemin bir nevi başlangıcını yapmış oldu.
KÜRŞAD YAMANER
Partinin tüm kademelerinde olduğu gibi siyasi rengi ne olursa olsun Kırklareli halkı tarafından "BİZDEN BİRİ" olarak işaret edilen ve sevilen ismi Kürşad Yamaner, "Bugüne kadar içinde bulunmaktan şeref ve onur duyduğum Ülkücü hareketin her zaman bir neferi olarak hizmet etmeye gayret ettim, Bugünden sonrada hizmet etmeye devam edeceğim KIRKLARELİ 'ne hizmet için etkili ve seviyeli bir siyaset için, ayrıştırıcı değil bütünleştirici bir anlayış ile MHP İl Başkanlığı'na adayım.
Göreve seçilmemiz halinde ekibimle birlikte tüm teşkilatlarımızda kenetlenerek KIRKLARELİ 'ne yapıcı birleştirici ve etkili bir siyaset getireceğiz" sözleri ile başladığı açıklamasında, "Varlığını Yaşatmaya Yemin Ettiğimiz Büyük Türk Milleti ve Türkiye Sevdalısı Vatansever Kırklareliler, Herkesin ayrıştırıldığı, devletin temel taşlarının yerinden söküldüğü, iyi ve kötünün ayırt edilemeyecek kadar birbirine karıştığı şu günlerde Türk Milleti bu dar boğazdan çıkaracak tek kurtuluş yolu vardır oda Milliyetçi Hareket Partisi 'dir.
Ekibim ve ben birleştirici ve bütünleştirici bir politika ile KIRKLARELİNE ve ülkemize hizmet etmek için adayız. Bu amaçla 'Önce ülkem, sonra partim ve sonra ben' prensibiyle yola çıktık.
Mücadelemiz her ne pahasına olursa olsun siyasi kazanç mücadelesi değil KIRKLARELİ 'ne olan sevgimiz ve sevdamızdan kaynaklanan hizmet mücadelesidir.Bu mücadelenin karakteri yıkıcı değil ,yapıcı olacaktır.Bu şerefli mücadeleye tüm gönüldaşlarımı ve Tüm KIRKLARELİ'Lİ vatandaşlarımı davet ediyorum.
Doğrunun ve doğru olanın yanında olacağıma,Vatanın ve milletin yolunda olacağıma, hakkın ve haklının hizmetkârı olacağıma Ülkücü şehitlerimizi mahcup etmeyeceğime sizlerin huzurunuzda namussum ve şerefim üzerine söz veriyorum.Hepinize teşekkür ediyorum."dedi.
MESUT ŞALK
Halef ve Selef'in bir araya geldiği basın açıklamasında, merkez İlçe Başkanı olarak işaret edilen isim Mesut Şalk ise, Kürşad Yamaner'in en yukarılara çektiği MHP'ye hizmet bayrağını daha yukarılara taşımak gibi bir hedefi olduğunu vurguladığı açıklamasında MHP Kırklareli teşkilatında yeni ve daha güçlü bir dönemin başlangıcını yapmak istediklerini belirttiği konuşmasında,
"Saygıdeğer Kırklareli halkı ve MHP'ye gönül veren ülküdaşlarımız, Bilindiği üzere MHP Genel Başkanlığı'nın verdiği bir kararla partimiz içerisinde kongre süreci başlamıştır.
Bizde MHP Kırklareli Merkez İlçe Teşkilatı olarak süreç başladığı andan itibaren teşkilatımız içerisinde değerlendirmeler yaparak basında ve toplumda çeşitli olumsuz söylemlere, teşkilatımızı yıpratıcı durumlara mahal vermemek üzere ortak bir karar alındı.
Alınan bu karara MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan ve İl teşkilatının da değerli üyeleri olumlu görüşlerini bildirdiler. Bu karar doğrultusunda ortaya çıkan isim şahsım oldu.
Bende Teşkilatımızın bana verdiği özgüvene dayanarak sizlerin huzurunda MHP KIRKLARELİ İLÇE BAŞKANLIĞI ADAYLIĞIMI açıklıyorum. Öncelikle beni bu göreve layık gören Merkez İlçe Başkanımız Kürşad Yamaner ve İlçe Teşkilatındaki Saygıdeğer arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ederim.
Şahsım ve Arkadaşlarım adına bu kutlu sancağı, Ülkücü duruşu en iyi şekilde temsil edeceğimize ve partimizin hedeflerini en üst seviyelere çıkaracağımıza sizlerinde huzurunda söz veriyorum." dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol