Kırklarelispor'un ikinci yarıdaki maç programı belli oldu

Spor Toto 2. Lig 2014-2015 sezonunun ikinci yarı programı belli oldu. Temsilcimiz Kırklarelispor'un da içinde bulunduğu ligde, Kırmızı  Grup'ta ikinci yarının ilk maçı 17 Ocak 2015 Cumartesi günü saat 13.00'da Birlik Nakliyat Düzyurtspor ile Sarıyer arasında oynanacak. Temsilcimiz ise ilk maçına 18 Ocak'ta çıkacak 

Ligin ilk yarısında istediğini bulamayan ve ikinci yarı için dolu dolu bir kamp dönemi planlayan 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor'un ikinci yarı maç programı belli oldu. Ligin ikinci yarısında ilk maçına 18 Ocak 2015 tarihinde çıkacak olan yeşil beyazlı temsilcimizin hedefi, ikinci yarıya hızlı başlamak.
İlk maç 18 Ocak'ta
İkinci yarının ilk maçında temsilcimiz Kırklarelispor, 18 Ocak 2015 tarihinde Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumu'nda Kocaeli Birlik Spor'u konuk edecek. 2014-2015 sezonun ilk maçında deplasmanda Birlik Spor'a konuk olan temsilcimiz, sahadan 2-2'lik skorla, 1 puan alarak ayrıldı. Kendi evinde oynayacağı ikinci maçta mutlak galibiyet isteyen yeşil beyazlı ekip, yukarıya doğru ivme kazanmak istiyor.
Bir ilk uygulanacak
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bu sezon ilk defa uygulanan sistem ile güneşin batış saatleri ve hava sıcaklıkları dikkate alınarak, müsabaka saatleri bölgesel olarak belirlendi. Bu programlama sayesinde kulüplerin seyahat ve konaklama giderlerinden de tasarruf etmeleri sağlanıyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun gerek duyulan hallerde maç programlarında değişiklik yapabilecek.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol