Kırklarelispor'da eksikler can sıkıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 31'nci hafta mücadelesinde Göztepe'ye konuk olacak olan temsilcimiz Kırklarelispor'da, eksikler can sıkıyor. Takımın ilk onbirinde yer alan Hakan Güvençer, Ahmet Yakak ve Cemal İşleyen Göztepe maçında görev alamayacak. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can; "Eksiklikler her ne kadar can sıksa da biz elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi

Bu hafta şampiyonluk mücadelesi veren Göztepe'ye konuk olacak olan temsilcimiz Kırklarelispor'da, ilk onbirdeki eksiklikler can sıkıyor. Deplasmana Hakan Güvençer, Ahmet Yakak ve Cemal İşleyen olmadan gidecek olan yeşil beyazlı ekip, bu haftayı puan ya da puanlarla kapatmak istiyor. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, ligde şampiyonluk mücadelesi veren zorlu bir rakiple karşılaşacaklarını,  takımdaki eksikliklerin her ne kadar can sıksa da bunun üstesinden gelebilecek güce sahip olduklarına dikkat çekerek; "Ligin ilk yarısında Göztepe karşısında ağır bir yenilgi aldık. Profesyonel liglerde geçen 4 yıllık geçmişimizde böyle farklı yenilgi almamıştık. Bu takım adına mücadele eden herkesin canını fazlasıyla sıktı" şeklinde belirtti.
"İlk yarıdaki yenilgiyi unutturmak istiyoruz"
Ligin ilk yarısında ağır yenilgi aldıkları Göztepe takımına karşı, ikinci maçta bunu unutturmak istediklerini vurgulayan Can; "İlk yarıda aldığımız yenilgiden dolayı taraftarımıza karşı mahcubuz. Bunu, bu haftasonu oynayacağımız maçla birlikte telafi etmek istiyoruz. Göztepe karşısında tüm futbolcularımızın ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını biliyoruz. Bundan hiçbir zaman şüphemiz olmadı, olmayacakta. Kırklarelisporumuz sahadan istediğini alarak ayrılacaktır" şeklinde ifade etti.
 "Rakibimizin gücü bizi korkutmuyor"
Takım olarak inandıkları hedefe doğru ilerleyeceklerini vurgulayan Can; "Kırklarelisporumuzun ligin geriye kalan haftalarında kaybedecek hiçbirşeyi yok. Ligde kalmayı garantiledik ve yeni sezonda da bu ligde mücadele edeceğiz. Bunun rahatlığıyla birlikte futbolcularımızın sahada iyi işler başaracağına inanıyorum. Rakibimizin gücü, şampiyonluk mücadelesi veriyor olması bizi ilgilendirmiyor. Hepimizin tek düşüncesi, Göztepe'den puan yada puanlarla dönmek" diyen Can, güçlü rakiplere karşı daha iyi konsantre olduklarına dikkat çekerek; "Bizim güçlü rakipler karşısında daha konsantre olduğumuzu, hem yakın zamanda hemde geçmişte herkes gördü. Kırklarelispor, rakibi ne kadar güçlü olursa, maça o kadar adapte oluyor. Bu bizim için bir avantajdır. İnşallah alacağımız iyi bir sonuçla ligin ilk yarısında oynadığımız maçı hafızalardan sileceğiz" şeklinde vurguladı.
"Göztepe'ye eksik         gideceğiz"
Kırklarelispor'un ilkonbirinde yer alan 3 futbolcunun Göztepe maçında görev alamayacağını söyleyen Can; "Kemik kadromuzda yer alan Hakan Güvençer, Ahmet Yakak ve Cemal İşleyen'den mahrum olarak gideceğiz Göztepe'ye. Bu durum bizim her ne kadar canımızı sıksa da, takımda yer alan her futbolcu onların boşluklarını doldurabilecek güçte ve yetenekte. Bunu, bu haftasonu herkese göstereceğiz. Göztepe karşısında rahat futbol oynayacağız. Hedefimiz bu haftayı puanla kapatarak, ligi en iyi yerde bitirmeyi başarmak" ifadelerine yer verdi.
"Geçen 4 yılda böyle farklı yenilmedik"
Profesyonel ligde mücadele etmeye başladıkları günden bu yana böyle farklı sonuç almadıklarına dikkat çeken Can; "Geride kalan 4 yıllık süre zarfında, takım olarak böyle ağır bir yenilgi almamıştık. Bunun taraftarımıza ve bize yaşattığı moral bozukluğunu, bu haftasonu oynayacağımız maçta unutturmak istiyoruz. Takım olarak bunu yapabilecek güce ve kadroya sahibiz. İnşallah Göztepe deplasmanından puan ya da puanlarla dönerek, ligde üst sıralara doğru tırmanacağız. Tüm futbolcularımızla bunu konuştuk. Göztepe deplasmanına en iyi şekilde hazırlanarak, ligin ilk yarısında aldığımız ağır yenilgiyi telafi ederek taraftarımıza kendimizi affettireceğiz. Bunu, Hatayspor karşısında başardık, Göztepe karşısında da başarmamız için hiçbir engelimiz yok" şeklinde ifade etti.
"Stadımız tamamlanırsa her şey daha farklı olacak"
Konuşmasın son vermeden önce Kırklareli Atatürk Stadyumu hakkında açıklama yapan Can; "Bu sezon sahamızdan uzak olmamız bizi fazlasıyla zorladı. Bir sezondan fazla süredir kendi sahamızdan uzağız. Bunun sıkıntılarını hep biz hem de taraftarımız fazlasıyla yaşadı. Bu sezon stadımız tamamlanırsa, kendi evimizde oynayacağımız maçlarda daha farklı sonuçlar çıkacak. Kırklarelisporumuz yeni sezonda kendi evinde mücadele ederse, ligde daha farklı ve daha iyi konumda yer alacaktır. Bunun için önümüzde hiçbir engel yok" şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol