Kırklareli'nin Nabzı Burada

Sürekli gelişmekte olan Kırklareli, Önadım ailesiyle birlikte yeni yetenekler kazanmaya ve medyanın farklı soluklarını hissetmeye devam ediyor. Radyo Kırklar'da Kırklareli halkı ile buluşmalarına başlayan Emre, Kadir ve Burak programları ile ilimiz adına yeni bir birlikteliğin kapılarını aralamış durumda. Günlük haber manşetleri, "İste çalalım." Saatleri, Kırklareli halkının kent için söyledikleri, akılda kalan haftanın cümleleri kısacası HERŞEY 

Önadım Medya Grubu'nun sunduğu yeniliklerden bir yenisi olan ve Uzun süredir aralıksız müzik yayınlarıyla yayın hayatına devam eden Radyo Kırklar, geçtiğimiz günlerde yapılan yeni bir çalışma ile Kırklareli halkıyla iç içe olmak amacıyla müzik yayınları arasında programlar düzenlemeye başladı.
Bilgisayar ve internetin insan hayatına girmesi ile insanın en çok sıkıntı yaşadığı müzik dinleme konusunu sosyal ağ üzerinden çözümünü sağlayan Radyo Kırklar'daki yeni dönemde birçok değişik sunum Kırklareli halkı ile buluşturuldu.
Önadım Medya Grubu bünyesinde yayın hayatına başlayan Radyo Kırklar, Kırklarelili vatandaşların bilgi, eğlence ve birçok farklı etkinlik ihtiyacına karşılık verebilmek amacıyla internet üzerinden başladığı yayınında, Kırklareli halkı tarafından İlk sıraya oturdu.
Hafta içi her gün yapılan programlarla Kırklareli'nden yerel gazete başlıkları, farklı türde müzik yayınları, söyleşiler, tartışmalar ve daha birçok etkinlik Radyo Kırklar'da
Önadım Gazetesi ve Kırklar Haber Gazetesi ile Kırklareli'nden gazete başlıkları hafta içi her gün saat 11.00 - 11.20 arasında Emre ile Müzik Saati,
11.20 - 12.30 arasında, Kadir ile Kaptanın Seyir Defteri saat 13.30 ile 15.00 arasında ve Burak saat 16.00 - 17.30 arasında sizlerle birlikte olacak.
Kırklarelililerin de katılımlarıyla canlılık kazanacak olan bu platformda Radyo Kırklar dinleyenleri de www.radyokirklar.com adresi üzerinden isterse müzik yayınlarına, isterse de düzenlenen söyleşilere, tartışmalara anında katılım gösterebilecek.
Radyo Kırklar dinleyenleri, günün her saatinde istek ve mesajlarını ulaştırabilecek. Bunun için dinleyicilerin www.radyokirklar.com adresinde, sağ tarafta bulunan "Canlı Yayın İstek Hattı"na tıklayarak çıkan alanda istedikleri parçaları yanında mesajları ile birlikte göndermeleri yeterli olacak.
Ayrıca dinleyiciler görüşlerini, önerilerini ve düzenlenen programlara katılımlarını "İletişim" bölümünde bulunan mesaj panelinden gerçekleştirebilecek.
ÖNADIM MEDYA GRUBU olarak Radyo Kırklar'ın kabuğu dışına çıkarak, insan odaklı programları ile Kırklareli ile buluşmasında, bu sıcak sohbeti tercih eden ve büyük gösterdiği büyük ilgi ile doğru yolda olduğumuzu gösteren Kırklareli halkına teşekkür ediyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol