Hikmet Yildirim Dis Iliskiler Baskan Yardimciligina getirildi

16 Agustos tarihinde Istanbul’da gerçeklesen Saadet Partisi Istanbul Il Kongresinde, Saadet Partisi yeni Il Baskani Erol Karaduman olmustu.

Gerçekelesen kongre sonrasinda Saadet Partisi Il Yönetim Kurulunda görev dagilimi da geçtigimiz günlerde Saadet Partisi Istanbul Il Baskanligi binasinda yapildi. Saadet Partisi Genel Baskani Prof. Dr. Numan Kurtulmus’a yakinligi ile bilinen Kirklarelili siyasetçi ve is adami Hikmet Yildirim da gerçeklesen bu kongrede Saadet Partisi Istanbul Il Baskanligi yönetim Kurulu üyeligi ve büyük kongre delegeligine seçildi.

Yapilan kongre sonrasinda yeni yönetim geçtigimiz hafta içerisinde görev dagilimi da yapti. Yapilan görev dagilimi sonucunda Hikmet Yildirim Saadet Partisi Dis Iliskiler Baskan Yardimciligi görevine getirildi. Ayni zamanda Yildirim’in Balkan Ülkeleri özellikle Makedonya, Bulgaristan, Bosna Hersek, Kosova gibi ülkelerle ilgili çalismalar yapacagi ve bu ülkeler ile ilgili çalismalara baslanildigi ögrenildi.

Ayni zamanda Çatalca Ilçe Sorumlusu olan Hikmet Yildirim’in birinci derece Çatalca, bölgesel olarakta Silivri, Büyükçekmece, Avcilar, Beylikdüzü, Esenyurt gibi Trakyalilarin yogun yasadigi ilçeler ile ilgili çalismalar yapmak üzere de görevlendirildigi ögrenildi. Saadet Partisi Genel Baskani Prof. Dr. Numan Kurtulmus’un “Istanbul’da görev yapan her yönetim kurulu üyesi dogdugu sehrin de Il Baskanidir.

Kendi sehirleri içinde çalismalar yapacaktir.” sözleri dogrultusunda Saadet Partisi Istanbul Il Yönetim Kurulu üyesi Yildirim’in Kirklareli’nde Saadet Partisi olarak çalismalar yapmasi duyumlar arasinda.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol