Gürşan bayramda vatandaşın yanındaydı

 "Halkımızın Her Daim Yanında Olduk, İşte Bakın Tam Olarak Yanınızdayız, Yanınızda Olmaya Devam Edeceğiz"

TBMM'nin en aktif Milletvekilleri arasında gösterilen ve geleceğin siyasileri arasındaki yerini alan AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, Ramazan Bayramında yine HALK meclislerinde ülke insanı ile bir araya geldi. Gürşan,  "Sözde değil, icraatta ve özde Halkçılık" hizmet stratejisini benimsediğini ve "ÖNCE İNSAN" mantığı ile hareket eden AK Parti iktidarının gönüllü bir neferi olduğunu kanıtladı. Pınarhisar, Vize, Lüleburgaz ilçeleri ile gelişmekte olan bu merkezlere bağlı köy ve belde ziyaretleri ile binlerce Kırklarelili ile bir araya gelen Gürşan, halk tabanında merak edilen tüm soruların cevaplarını verdiği turunda, geleneklerimizin en nadide örnekleri olan Bayramlaşmaya geniş bir zaman ayırdı. "TBMM'nin 550/1'inden biri benim. Halkımın hizmet beklentisine cevap vermeye gayret gösteriyorum. Bizim gözümüzde halk iktidarın ta kendisidir." Sözleri ile AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan'ın bayram dileğinde ise huzur ve barış vardı. Geçtiğimiz günlerde oluşturulan Yeni yönetimden bazı isimleri de yanına alan Gürşan'ın görüntüsü, Kırklarelili vatandaşlar tarafından, "Gürşan bayramda vatandaşın yanında" şeklinde yorumlandı

AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan'ın, halkın içindeki yürüyüşü Ramazan Bayramında yine devam etti. Halk tabanı tarafından, "Yanımıza gelen bir tane Vekilimiz var." Sözlerinin muhatabı olan Gürşan, bu gönüllü yürüyüşün altında yatan tek gerçeğin Vatan ve Millet sevgisi olduğunu, dünya üzerinde para, mevki, makam ve şan gibi şeyler ile ölçülmeyecek olan tek şeyin ise, bu davanın peşinde koşarken halkından güzel tepkiler almak olduğunu belirtti.
Ramazan Bayramını Kırklareli'de geçiren Gürşan, Bayramında 1'nci günü Kırklareli Protokolünün katıldığı ve Halk Eğitim Merkezinde saat 11,30'da düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Daha sonra parti içi bayramlaşma programınıda gerçekleştiren Vekil, üç günlük bayramın geriye kalan zamanını halka ayırdı.
"TBMM'nin 550/1'inden biri benim. Halkımın hizmet beklentisine cevap vermeye gayret gösteriyorum. Bizim gözümüzde halk iktidarın ta kendisidir." Sözleri ile Vize, Pınarhisar ve Lüleburgaz ilçelerine bayram ziyaretleri gerçekleştiren Gürşan, bu merkezlere bağlı olan Belde ve köylerdeki vatandaşıda unutmayarak Kırklarelili vatandaşlar tarafından en çok tanınan ve güvenilen siyasi ismini sağlamlaştırdı.
Gittiği ilçe merkezleri, köy ve beldelerde vatandaşlarla kucaklaşan Gürşan, "Ramazan ayı ve arkasından dünyamıza güneş gibi doğan Bayramımız tüm insanlığa huzur ve barış getirsin." Dedi.
Ulusal anlamda merak edilen birçok konuda, kahve ziyaretlerinde açıklamalarda bulundan Gürşan, sorulan tüm soruların cevaplarını vermeye gayret gösterdi. 3 güne sığdırdığı onlarca ziyarette Gürşan, İl Yönetiminede gitmesi gereken yolun,  halkın içinden geçtiğini usta bir şekilde işaret etti.
AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan'ın Kırklarelili vatandaşlarla buluşturduğu          konuşmasını şu satır başları                  oluşturdu
"Darbe Anayasasını değiştireceğiz. Kim değiştirecek; Halk" diyerek 2015 yılındaki Milletvekilliği seçimleri, "Halkın seçeceği ilk Cumhurbaşkanı olacağı için, Başbakanımızı Köşkte görmek isteyen Milyonlarca ülke insanından biriyim"
"Türkiye Cumhuriyetinin ilk Cumhurbaşkanını TBMM'İ seçmiş ve ondan sonraki dönemlerde Halkın meclise tayin ettikleri temsilciler Cumhurbaşkanını seçmiştir. Tarihimiz boyunca ilk kez Cumhurbaşkanını halk direkt olarak seçecek. Bunun içinde büyük bir önem arz etmekte. Hem Başkanlık sistemine geçiş bakımından, hem yarı başkanlık sisteminin benimsenmesi bakımından önem arz etmekte olan seçimler, demokrasinin ve halkın söz sahibi olduğu yönetim şekli Cumhuriyetin perçinlenerek önem kazanmasında büyük etki sahibi olacaktır."
 "Halkın desteği ile iktidara geldiğimiz günden itibaren, hem hizmet etmek ile meşgul olduk hemde, işbirlikçilerin uluslar arası güç odakları ile ortaklaşa oynadıkları; Milli iradeyi baltalamaya yönelik oyunları bertaraf etmişlerdir. 2002 yılı ile birlikte, Balyoz, Ayışığı, Sarıkız, Darbe girişimleri, kapatma davaları, gezi olayları, son yaşanılan 17 ve 25 Aralık karalama kampanyaları gibi birçok girişim yine halkın, "Artık her şeyin farkındayız" sözleri ile Milli iradenin karşısında etkisiz birer girişim olarak tarihin sayfalarında kalmışlardır. Bu tür kirli senaryoların içinde geçerek 2014 yılına gelen ve 2023 gibi bir vizyona koşan ülke insanı ilk kez, Cumhurbaşkanını seçecek. 2002 yılı ile birlikte herkese gereken cevapları veren ülke insanı yine en büyük cevabı 2014 yerel seçimlerinde vermiştir. Şimdi sıra Cumhurbaşkanlığı, arkasından ise Genel seçimlerde."
"Türkiye'nin çok ciddi hedefleri var. Biz yola çıktığımız günden bu yana çok ciddi hedefler ortaya koyuyoruz. Diyoruz ki önümüzdeki şu kadar sürede 15 bin kilometre duble yol yapacağız. 79 yılda 6 bin yapılmış. Nasıl yapacaksınız 15 bini? Milleti kandırmayın diyenler oldu ama şu anda 18 bin kilometreden fazla duble yolu tüm Türkiye'de yaptık. Hızlı tren getireceğiz dediğimizde bize gülüyorlardı ama artık Marmaray'ı gerçekleştirdik. 3. köprü dedik olmaz dediler ama yapıyoruz. Dünyanın en büyük havaalanlarından birini yapacağız dedik İstanbul'un üçüncü havaalanı dedik dışarında çok içerinden yapamazsınız diyenler oldu.  Temeli attık üç sene sonra hizmete sokacağız. Kanal İstanbul dedik tam çılgınlık ama bu kadar da olmaz dediler çalışmalarını yapıyoruz ihalesini yapacağız. Biz hedefler koyuyoruz ve hedeflere ulaşıyoruz. İhracat hedefi diyoruz ülkemizi söylediğimiz zamandan daha önce oraya ulaştırıyoruz çünkü gerçekçi rakamları ortaya koyuyoruz. Ülkenin potansiyelini biliyoruz, milletimize güveniyoruz ve hedeflerimizi ortaya koyuyoruz. Bu hedefleri ortaya koyarken de hiçbir zaman popülizm yapmadık."
"Cumhurbaşkanlığı Seçimleri Türkiye'nin geleceği için çok önemli. Dikkat ederseniz biz hep kritik seçimler yaşadık. Hiç normal bir seçim yaşamadık ama 2010 Referandumundan bu yana yaşadığımız tüm seçimler, 2007 Cumhurbaşkanlığı Seçimleri, Anayasa Paketi, 2010 da hayır diyenlerin bile sonucundan faydalandığı büyük bir anayasa değişikliği ve referandum ve 2011 seçimleri ile 30 Mart Seçimleri. Bunların hepsi birbirinden kritik, birbirinden önemli seçimlerdi. 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı Seçimleri tüm bu saydığım seçimlerden daha da önemli bir seçim olacak."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol