FLAŞ GELİŞME: CHP’de sürpriz aday; Kesimoğlu

CHP Kırklareli’de Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu’nu Belediye Başkan adayı gösterdi. 4 aday adayı içerisinde (Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Vecdi Gündoğdu, Ünal Başkur ve Kadir Gökçe)  ismi geçmeyen Kesimoğlu, sürpriz bir şekilde Kırklareli’den aday gösterildi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Hangi partiden olursa olsun..Kırklareli'ne iyi şeyler kazandırıcak birisi gelsin.Üretkendürüstyandaş olmayansadece koltuğa yapışmayan birisinin seçilmesini dilerim.

  2. KIRKLARELİNE KIRKLARELİLİ BAŞKAN OLMALI

  3. Chp çok kan kaybedecek..

  4. CHP açıkça intihar etmiştir. Nede olsa orası bizim kalemiz körü körüne insanlar bize zaten oy verir düşüncesinin Parti Genel Merkezinde MYK da sabit olduğunun da açık delilidir bu. Ayıptır. Bir vatandaş olarak söylüyorum bu toprakların insanlarını bukadar aptal yerine koymak da olmaz

  5. Olacak gibi değil. Bu nasıl ters köşeye yatırmak ve Kırklareliliyi küçümsemektir böyle. Bir memnuniyet anketi yapılsa Kesimoğlu sonda yer alır. Hadi şimdi -inadına- oy verenler vicdanına yaslansınlar göreyim.İlkelersaloganlaranlayış hep seçmene; her türlü işgüzarlık siyaset erbabına.Yok ya! Sandıkta bu adaya oy yok.Yazık ettiniz bu seçmene.İNADINA sana oy yok!

  6. akp liler tırsmış belli:) siz zaten Atatürk gelse oy vermezsiniz!! buraya da hikayeden yorumlar yazmışlar kan kaybeder falan sanki siz oy vercektiniz de? Kim gelirse gelsin oylar CHP ye!!

  7. KIRKLARELIYI SEVEN 09 Şubat 2014 Pazar 23:23:47

    Hep chp ye oy veren olarak iyi bir karar dlyorum.Degisim sartti.

  8. Koyu bir chpliyim ancak chp şuan akpnin ekmeğine bal sürüyor bu gerçekten kötü bir durumdur.

  9. ben bir chpli olarak cekete bile oy veririm ama bir sürü çağlayan yanlısı var vecdi gündoğduyu isteyenler var parti büyük zarar gördü kesimoğlu bu teklifi reddetmeli bence yoksa saman altından su mu yürüttü anlamadım ben bu işi.

  10. baykalcılara tasfiye 10 Şubat 2014 Pazartesi 11:13:23

    bu akıllıca planlanmış bir oyundu baykalcı 4 ismide aday yaptılar sonrada harcadılar kesimoğlu baykala muhalifti kılıçdaroğlu trakyada kendine göre bir teşkilat kuracak şimdi il ve ilçe yönetimi gidebilir.

  11. Sayın Istrancalı Sormuşun bir yerde söyleyim mhp.liyim.Senin ilk yaftaladığın gibi akp.li değilim. Ama çok şükür senin gibi taşa takılsam akp.den bilenlerden de değilim. Yahu Dibek.in kesimoğlu'ndan haberi bile olmuyor. 4 Aday adayı ve Kırklarelinin düşüncesi yok sayılıyor.Yakın zamana kadar Ünal Başkur ( aday adayı ) gazeteleri dolaşıp chp.de dönen hesaplar konusunda kırgınlığını açıkladı. Bunların sorumlusu parti içinde aranmaz da senin gibi -olağan şüpheli akp- diyerek sığ açıklamalara gidersen o zaman samimiyetinden şüphe ederim.Neymiş -sağduyu arkadaşlar akp.nin ekmeğine yağ sürer-miş.Yahu o partinin sizinle uğraşmaya gereği yok ki.Siz size yetiyorsunuz.

  12. istifalar tepkiler hepsi yalan göreceksiniz bir kaç gün içinde hepsi kuzu gibi takılacak kesimoğlunun peşine

  13. Sayın Kenan Madem mhp lisiniz chp deki bu süreç sizi neden bu kadar gerdi? mhp nin hiçbir faaliyeti durumu vs beni bağlamazken siz neden bu kadar politize oldunuz chp ye meraklandım doğrusu? Ayrıca yazdıklarım doğru ki burada yazanların bir çoğu kendini chp li gibi gösteren akplilerdir!! chp-mhp ve dsp -yada bağımsız- oyları bölünsün aradan akp sıyrılsın diye yırtınanlardır bunlar.

  14. burada yorum yazan herkes birbirinin görüşüne saygı duymalı sen şucusun sen bucusun dememeli herkesin siyasi bir fikri olabilir.

  15. kesimoğlu kazanamaz chpliler bölündü.

  16. içlerinde adam gibi dik duran bir tek vecdi oldu kalanların hepsi koltuk sevdasına sattılar demokrasiyi geri vites yaptılar bakalım halk ne diyecek bu işe.

  17. babaeski belediyesi kırklareli den birini aday gösterirler miydi? asla gösterilmezdi babaeski yıkılırdı çünkü izin verilmezdi ama kırklareli halkını koyun gibi gördükleri için babaeskiliyi buraya rahatça utanmadan sıkılmadan aday yaptılar