Can, "3 futbolcu ile yollarımızı ayıracağız"

Spor Toto 2. Lig
2014-2015 sezonunun ilk yarısının son maçından önce bir açıklama yapan 2. Lig temsilcimiz
Kırklarelispor'un Başkanı Volkan Can, devre arasında
takımdan 3 futbolcu ile yollarını
ayıracaklarını,
Kırklarelispor'a uygun 4 futbolcuyu da takıma transfer edeceklerini belirtti. Can, sezon başında olduğu gibi yine başarılı isimleri
listelerine aldıklarını kaydetti

Bu haftasonu ligin ilk yarısındaki son maçına Gümüşhanespor karşısında çıkacak olan 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor, ilk yarıyı 19 puanla kapatmak istiyor. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, Gümüşhanespor maçıyla birlikte ligin ilk devresini kapatacaklarını, devre arasında 3 futbolcu ile yollarını ayırıp, takıma 4 yeni futbolcu transfer edeceklerini bildirdi.
Can, eksikliklerini gözden geçirerek, ihtiyaç duydukları mevkilere takviye yapmak için yine başarılı isimleri listelerine aldıklarını kaydetti. Can, "Devre arasında bizim için önemli olan takımın dinamiklerini sağlam tutarak, takımın yukarılara doğru atağa geçebilmesi adına takviyeler yapacağız. Devre arasında 3 futbolcumuzla da yollarımızı ayıracağız gibi gözüküyor" dedi.
"Tüm yaptıklarımız
daha iyi bir konuma gelebilmek için"
Başkan Can, konuşmasına şöyle devam etti; "Bizim için önemli olan takım olarak geldiğimiz noktanın değerini bilerek, takımımızı daha iyi noktalara getirebilmek adına var gücümüzle çalışmak. Ligin 10. haftasından itibaren çok güzel bir çıkış yakalamıştık. 4 maçlık bir yenilmezlik serisine sahiptik fakat sonrasında Ankaragücü maçında aldığımız mağlubiyetle birlikte yakaladığımız çıkış maalesef sona erdi. Bizde buradan yola çıkarak, takımımızın daha iyi noktalara gelebilmesi adına neler yapabiliriz sorusunu araştırmaya başladık.
Bu bağlamda da 3 futbolcumuzla devre arasında yollarımızı ayırıp, 4 yeni transfer yapmaya karar verdik. Her şey takımımızın daha iyi noktalara gelebilmesi içindir. Kimse Kırklarelispor'un önüne geçemez" ifadelerini kullandı.
"Yeni transferlerimiz yine
nokta atışı olacak"
Yapacakları yeni transferlerde yine ince eleyip sık dokuyacaklarını altını çizen Can, "Takımımıza en kısa sürede uyum sağlayabilecek, en iyi performansı gösterecek isimleri transfer etmek istiyoruz. Bunun için çalışmalarımıza başladık.
Kırklarelispor'un daha iyi bir konuma gelebilmesi için var gücüyle çalışacak, transferlere yöneleceğiz. Bu doğrultuda hiç birşeyden kaçınmayacağız. Kırklarelispor ikinci yarıya daha dinamik şekilde başlayacak" şeklinde belirtti.
"Hedefimiz Gümüşhane'den
galip dönmek"
14 Aralık'ta oynanacak olan Gümüşhanespor-Kırklarelispor maçı hakkında da düşüncelerini dile getiren Can, "Takım olarak Gümüşhane'den 3 puanla dönmek istiyoruz.
Deplasmanda alacağımız 3 puan bize devre arasında büyük moral sağlayacaktır. İnşallah oynayacağımız bu maçta rakibimize üstünlüğümüzü hissettirerek, yakaladığımız fırsatları en iyi şekilde değerlendiririz. Son maçımızda 3 puan almayı başarırsak, ilk yarıyı 19 puanla kapatmış olacağız.
Buda bizi tehlikeli bölgeden azda olsa uzaklaştırır" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol