CHP'de 16 Belediye Başkan adayı kesinleşti

Kırklareli Cumhuriyet Halk Partisi'nde netlik kazanmayan çoğu beldelerde adaylar yavaş yavaş açıklanmaya başladı. Seçimlere kısa süre kala mevcut Belediye Başkanlıklarının birçoğu ile yola devam etme kararı alan Kırklareli Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Başkanlığı 30 Mart 2014 tarihindeki seçimlere emin adımlar ile girmek için ince eleyip sık dokuyor. Daha önce diğer partilerin birçok belde ve belediye başkanlıkları açıklanırken Cumhuriyet Halk Partisinde hala muamma bir şekilde Kırklareli Merkez Belediye Başkanlığı açıklanmış durumda değil.

Kırklareli Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Başkanlığı, Merkez Binasında gerçekleştirilen toplantıda daha önce açıklanmış olan ve yeni adayların açıklanması için gerçekleştirilen basın açıklamasında Kırklareli İl Genel Başkanı Recep Zengin'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda mevcut belirlenmiş olan Belediye Başkan adayları kendilerini tekrar tanıtırken yeni Belediye Başkan Adayları da kendilerini tanıttı.
Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Başkanı Recep Zengin'in belli olan adaylarımızın en iyi şekilde partilerini temsil edeceğini belirterek " Kırklareli'mizde 21 seçim bölgemiz vardır ve biz bunların en az 17'sinde galip ayrılacağız. Kırklareli Cumhuriyetin kalesidir ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin kalbidir. Kaleyi de vermeyeceğiz, kalbinide durdurmayacağız. 30 Mart 2014 de Cumhuriyet Halk Partisi önce yerelde daha sonra da genelde iktidar olacaktır. Türk halkı yoksulluğa, yolsuzluğa ve yüzsüzlüğe oy vermeyecektir"dedi.
17 Aralık 2014 tarihinde gerçekleştirilen Yolsuzluk Operasyonları ile ilgilide açıklamalarda bulunun Kırklareli Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Recep Zengin " Devletin harcamalarını denetleyen, Sayıştay raporlarını gizleyen, hepimizin bütçe hakkını elinden alan AKP'ye oy vermeyecektir.
Sayın Başbakan gündemi değiştirmek için Balyoz ve Ergenekon davalarında haksızlık oldu yeni uyandık diyor. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu defalarca savunma hakkı ihlal ediliyor, sahte deliller üretiliyor dedi. Buna karşılık Sayın Başbakan siz darbecisiniz, Ergenekoncusunuz dedi. Şimdi Sayın Başbakan da darbeci, Ergenekoncu mu oldu?
Sayın Başbakan ne yaparsa yapsın 17 Aralıktaki Cumhuriyet tarihinin en büyük rüşvet ve yolsuzluk operasyonunu örtemeyecektir. Bütün bu rahatsızlıklardan demokrasiyi güçlendirerek çıkabiliriz. Herkes elini vicdanına koyup oyunu öyle kullanmalıdır, biz temiz siyaseti özlüyoruz ve bunun sözünü veriyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidar yürüyüşünü 30 Mart 2014'de Kırklareli'nden baişalatacağız"dedi.
30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde Kırklareli Cumhuriyet Halk Partisi'nin belli olan belediye başkan adayları ve belde başkan adayları şu şekilde
Kırklareli Merkez Beldeleri;
Kavaklı Belediye Başkan Adayı; İnci Tunç
İnece Belediye Başkan Adayı; Şehabettin Vardar
Üsküp Belediye Başkan Adayı; Zeki Nain
Lüleburgaz Belediye Başkan Adayları;
Ahmetbey Belediye Başkan Adayı; Mustafa Altıtaş
Büyükkarıştıran Belediye Başkan Adayı; Ertuğrul Çamlıca
Evrensekiz Belediye Başkan Adayı; Mustafa Nalbant
Babaeski Belediye Başkan Adayları
Babaeski Belediye Başkan Adayı; Abdullah Hacı
Karahalil Belediye Başkan Adayı; Gürkan Gündağ
Vize Belediye Başkan Adaylar;
Vize Belediye Başkan Adayı; Ercan Özalp
Çakıllı Belediye Başkan Adayı; Halil Soyaslan
Kıyıköy Belediye Başkan Adayı; Ertan Bacaz
Pınarhisar Belediye Başkan Adayları;
Pınarhisar Belediye Başkan Adayı; Mustafa Cingöz
Pehlivanköy Belediye Başkan Adayı; Mustafa Gür
Kaynarca Belediye Başkan Adayı; Serdar Türker
Demirköy Belediye Başkan Adayları
İğneada Belediye Başkan Adayı; Tahir Işık
Kofçaz Belediye Başkan Adayı; Mehmet Balcı
 Belirlenen Belediye Başkan Adaylarının dışında kesinlik kazanmayan Belediye Başkanlıkları ise şu şekilde;
Kırklareli Belediye Başkanlığı
Lüleburgaz Belediye Başkanlığı
Demirköy Belediye Başkanlığı
Alpullu Belediye Başkanlığı
Büyük Mandıra Belediye Başkanlığı

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. nasılsa kırklareli çatada keklik diyen bir zihniyetin "acaba halk ne düşünüyor eski başkanlar hakkında" demeden yine dayatır gibi aday gösterdiği isimlerle dolu liste.Bir tane iki tane işini iyi yapmış isim haricinde eski adaylardan yine gösterilenleri anlamıyorum.

  2. CHP ve pınarhisar için büyük kayıp cingözün yeniden aday gösterilmesi. 10 yılda yaptıkları ortada. kazanamaması için ne gerekirse yapılmalı...