Birol Inan ile yola devam

Kirklareli Hamdi Helvacioglu Ilkögretim Okulu, Okul Aile Birligi Yönetimi, olagan Genel Kurulu’nu geçtigimiz Pazar günü gerçeklestirdi. Saat 11.00’de okul binasinda gerçeklesen Genel Kurul’da, Baskan degismedi. Okul Aile Birligi Baskani Birol Inan, yeni yönetim kurulu ile tekrar ayni göreve getirildi.

Okul Müdürü Mehmet Kizilay Genel Kurul’un açilis konusmasinda, okuldaki yapisal degisikliklere dikkat çekerek, binanin tepeden tirnaga badana-boya oldugunu ve yenilendigini kaydetti. Kizilay, çalismalarindan dolayi Okul Aile Birligi’ne tesekkür etti ve gelecek olan yeni yönetime basarilar diledi.

Divan tesekkülünün olusturulmasinin ardindan, Divan Baskani Mehmet Özcan tüm katilimcilari saygi durusuna davet etti. Istiklal Marsimizin okunmasinin ardindan gündeme geçilmeden önce 7-A Sinifi ögrencileri Zeynep Iseri ve Dilara Nalbant organ bagisi ile ilgili bir sunum gerçeklestirdiler.

Bu basarili sunumun sonrasinda ise Okul Aile Birligi Baskani Birol Inan, Çalisma Raporu’nu katilimcilarla paylasti;

“Degerli velilerimiz, Ögretmenlerimiz öncelikle hepinize hos geldiniz. 18.11.2007 günü yapilan olagan genel kurul sonucu sizlerin destegi ve tercihi ile görevlendirildik. Yönetim kurluna seçilen asil üyeler: Birol Inan (baskan), Bülent Kösten (Baskan Yrd.), Züleyha Iseri (Yazman), Aynur Çelikkol (Muhasip), Denetleme Kurulu’na; Necdet Göç, Ayten Tirak, Necdet Malgaç seçilerek göreve basladik. Aldigimiz bu görevi siz degerli velilerimizin katkilari, okul idaresi ve degerli ögretmenlerimizin yardimi ile sevgili ögrencilerimiz için en iyisini yapmaya çalistik. Bu süreçte, yapilan aktivitelerde katkilariniz ve yapmis oldugunuz katkilar için hepinize tesekkür ediyoruz. Görevde bulundugumuz süreçte:

Okulumuz Ögretmen ve velilerini tanistirip kaynastirmak amaciyla bayanlara yemek düzenlenmistir. Yapilan agaç dikme bayraminda gerekli ihtiyaçlar temin edilmistir. Okulumuzun ana caddeye bakan duvanna 40 metre uzunlugunda, 130 santim boyunda demir taktirilmis boyatiknistir. Disaridan gelebilecek her türlü yabanci girisleri caydirmak için toplam 8 kamera ile okulumuz güvenlik agina kavusmustur. Gelir getirmek amaciyla kermes düzenlenmis, Kakava senliklerinde lokma standi açilmistir. Okulumuzun çatilarinda 150 metre uzunlugunda su oluklari yenilenmistir. Tüm siniflarimizin elektrik aksamalari yenilenmis, tasarruflu ampuller takilmistir, kiz erkek ögretmen tuvaletleri elden geçirilmis kirilan tüm tuvalet malzemeleri yenilenmistir. Temizlik ürünleri alimi devam etmis olup tüm okulumuzun temizligi her zaman yaptirilmistir. Kirtasiye alimlari (A4 kagidi, toner diger sarf malzemeleri) kesintisiz yapilmistir. Yil sonunda Ögrencilerin düzenledigi sene sonu gösterileri giderleri karsilanmis, örnek davranis ve sportif basan gösteren ögrenciler ödüllendirilmisti içinde sinema tiyatro gösterimleri saglanmistir.

Daha sonra sirasiyla Gelir-Gider hesaplari ve Denetleme Raporlarinin okunmasinin ardindan yönetimin ibrasi gerçeklestirildi ve yönetim aklandi. Gündem geregince son olarak seçimlere geçildi. Kirklareli Hamdi Helvacioglu Ilkögretim Okulu, Okul Aile Birligi Yönetimi’nin yeni isimlerini, tüm katilimcilarla birlikte kararlastirdi. Baskanlik görevine tekrar Birol Inan getirilirken, yeni yönetim de su isimlerden olusturuldu;

Yönetim Kurulu;

Asil; 1) Birol Inan 2) Füsun Akarsu 3) Asli Tosun 4) Seyhan Tütüncüler. Yedekler; 1) Gökben Nisikli 2) Ahmet Karaman 3) Ruksan Talebi 4) Irfan Sahin.

Denetleme Kurulu;

Asil; 1) Bülent Kösten 2) Züleyha Iseri. Yedekler; 1) Necdet Göç 2) Ismail Erel.

 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol