Bayan Hakemlerimiz hedef büyüttüler

Önce Süper LİG
Sonra FİFA kokardı

Kırklareli İl Hakem ve Gözlemcileri 17 Eylül Çarşamba günü saat 18.00'de Vali Mustafa Yaman Spor tesislerinde yapılan açılış töreniyle sezonu açtı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende açılış konuşmasını yapan Türkiye Futbol Federasyonu Hakem ve Gözlemciler Derneği Kırklareli Şubesi Başkanı Yavuz Başoğlu tüm hakemlere yeni sezonda başarılar dilerken, tüm hakem ve gözlemcilere başarılar diledi.
Pasta keserek 2014 - 2015 sezonuna "MERHABA" diyen 100 kadar hakem hedeflerinin süper ligde maç yönetmek ve Türkiye'nin FİFA kokartlı hakemlerinde olmak olduğunu açıkladı.Merkez hakem kurulu üyesi Saadettin Güler, 1.bölgesel hakem kurulu üyesi Fahir Ersoy, ASKF Başkanı Mehmet Kaya, Kırklareli İl hakem kurulu başkanı M. Kemal Serbest, Faal futbol hakemleri derneği Başkanı Yavuz Başoğlu, hakem kurlu başkanı Rıza Özahioğlu, İl Edirne ve Kırklareli den gelen klasman hakemleriyle Tekirdağ gözlemcileri ve hakemleri genç hakemleri yalnız bırakmadılar.
Lüleburgaz bölgesinden gelerek 2014 - 2015 sezon açılışına katılan bayan hakemlerimiz, İrem Demir ile Eylül Çoğu; ÖNADIM MEDYA GRUBU haber muhabirleri ile bir araya geldiler
Çoğu ve Demir hedeflerinin her Türk futbol hakemi gibi süper ligde maç yönetmek olduğunu belirterek, "Hakemlik belli bir sevda isteyen bir meslek. Vaktinizi ve emeğinizi doğru orantılayıp mesleğin tüm gereklerini yapmalısınız. Hakemlik devamlı üzerine bir şeyler ekleyen bir meslek. Efor, kondisyon, dikkat ve enerjinizi devamlı taze ve3 zinde tutmalısınız. Bizler bayan hakemler olarak daha dikkatli olmalıyız."dediler.
"Önce Süper LİG , Sonra FİFA kokardı" sözleri bayan hakemlerimiz ileriye dönük hedeflerini açıklarken, tüm hakemlere yeni sezon öncesinde başarılar dilediler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol