Bara; "Yapacağımız transferleri Kampa yetiştirmek istiyoruz"

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor'un Yardımcı Antrenörü Fatih Bara, 25 Aralık'ta girecekleri kamp dönemi hakkında yaptığı açıklamada, takımın kamp sürecini en verimli şekilde değerlendireceğini ifade etti. Bara, iki etaptan oluşacak bir kamp dönemi geçireceklerini belirtti

25 Aralık tarihinde gireceği 18 günlük kamp sürecinin hazırlıklarını aralıksız sürdüren 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor, takıma devre arasında kazandırılacak transferleri, Antalya kampına yetiştirme planları yapılıyor. Kırklarelispor Yardımcı Antrenörü Fatih Bara, sezon başında olduğu gibi devre arasında da takıma nokta atışı transferler yapılacağını, yeni transferlerin takıma en iyi adapte olacakları alanın kamplar olduğunu bildikleri için, yeni transferleri Antalya kampına yetiştirmeyi planladıklarını ifade etti.
Bara, "Bizim için önemli olan takıma yapacağımız transferlerin adaptasyonunu hızlandırmaktır. Bu bağlamda kamp süreci bir futbolcu için hem sosyal anlamda hem de takımla birlikte vakit geçirme anlamında en önemli alandır" dedi.
"Antalya'ya götürmeyi
planlıyoruz"
Konuşmasına devam eden Bara, Antalya'da tam anlamıyla hazır olup, Kırklareli'ne dönmek istediklerine dikkat çekerek; "Takımımıza Antalya'da yapacağımız yüklemelerden, yeni transferlerimizin de yararlanmasını istiyoruz. Hedefimiz ikinci yarıya tam anlamıyla eksiksiz başlamak.
Dolayısıyla devre arasında yapacağımız transferlerimizin de kamp sürecinde yapacağımız çalışmalardan yararlanmalarını istiyoruz" diyen Bara, transfer yapacakları mevkilere dikkat çekerek; "Detaylar henüz kesinleşmese de, santrafor, kanat oyuncusu ve ortasaha oyuncusu olmak üzere 3 ya da 4 transfer yapmak istiyoruz.
Kamp sürecinde oynayacağımız hazırlık maçlarında eksikliklere göre de çalışmalar yapacağız" ifadelerine yer verdi.
"İki etaptan oluşacak"
Antalya'da geçirecekleri kamp sürecinin içeriğini anlatan Bara; "Antalya'da geçireceğimiz kamp iki etaptan oluşacak. Yılbaşı öncesi ve sonrası olmak üzere kamp sürecini ikiye ayırdık. Takımımız kampta uzun bir süre kalacak. Amacımız kamptan döndüğümüz de tam anlamıyla lige hazır olmak" diye belirtti.
"İlk maçımız içerde"
Sözlerine son vermeden önce ikinci yarının ilk maçını evlerinde oynayacaklarını belirten Bara, "Kocaeli Birlik Spor ile evimizde mücadele edeceğiz. Ligin ilk maçında deplasmanda rakibimizle 2-2 berabere kalarak hanemize 1 puan yazdırmıştık.
Oynayacağımız rövanş maçında hedefimiz mutlak galibiyet alarak hanemize 3 puan yazdırmak. Bu noktada taraftarımıza çok iş düşüyor. Takımlarını yalnız bırakmayarak, tribünleri doldururlarsa, onların verdikleri güçle takımımızın her şeyin en iyisini başaracaktır" diye konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol