AFAD Müdürlüğü'ne Muhsin Özer atandı

Kırklareli Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD)'ne Muhsin Özer atandı. Özer, 7/24 çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.

Devlet Memurları Kanunu'nun 68/B ve 76 Maddesi İle 5902 Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı Kanunun 18 ve 20. Maddesince Kırklareli Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü'ne (AFAD) Muhsin Özer atandı. Göreve başlaması ile ilgili bilgi veren Özer, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da daha etkin bir biçimde AFAD'ın faaliyetlerine devam edeceğini belirterek, "AFAD ile ilgili yapacağımız işler afet olmadan önceki hazırlıklardır. Bizim öncelikli görevimiz tedbir almak. Bu çerçevede 42 personelimiz 7/24 çalışmaya devam ediyor. Bundan sonra da daha etkin bir biçimde çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 

20.01.1966 Yozgat Şefaatli doğumlu olan Özer, 20 Mayıs 1988'de Kırklareli Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğüne atandı. Bakanlık tarafından açılan A.Ş. Komiserliği İmtihanı ve Kooperatiflerin Bakanlık Temsilciliği Sınavlarını kazanarak Kırklareli de bulunan şirket ve kooperatiflerin genel kurullarında Bakanlık Komiseri ve Bakanlık Temsilcisi olarak 22 yıl görev yaptı.
1995 yılında Tüketicinin Korunması ile ilgili Tüketici Sorunları Hakem Heyetinde Ticaret Müdürlüğünden ayrılıncaya kadar Hakem Heyeti Raportörlüğü yaptı.
11.03.2015 tarihli Bakanlık Onayı ile Kırklareli İl Afet Acil Durum Müdürlüğü'ne asaleten atandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol