23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkulu bir kortejle başladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırklareli’nde de coşkuyla başladı. Saat 09.00’da ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin bir araya geldiği büyük bir kortej bu sabah ilimiz Dingiloğlu Parkı’ndan hareket etti. Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz’ın da aralarında yer aldığı korteje İl Milli Eğitim görevlileri de katıldı.

Kortej, Dingiloğlu Parkı önünden başlayıp Mustafa Kemal Bulvarı üzerinden Fevzi Çakmak Bulvarı’na geçiş yaptı. Çevre esnaf ve vatandaşlar tarafından da büyük bir ilgiyle takip edilen kortej, Vilayet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’nın önüne geldi.

 

Ulusal Egemenlik KLÜ - ÜNİBJK Grubu tarafından da kutlandı

 

Vilayet Meydanı’nda toplanan kortej ekibi Atatürk Anıtı önüne gelerek çelenk töreni hazırlıklarını yaptı. Vilayet Meydanı’na gelen kortej ekibini KLÜ – ÜNİBJK Grubu pankart açarak karşıladı. Grubun pankartında “Vatanı Korumak, Çocuklar İle Başlar. Mustafa Kemal Atatürk” yazısına yer verildi.

 

Kortej yürüyüşünün sona ermesinin ardından tören programı okunarak Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Çelengi, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz tarafından Atatürk Anıtı’na bırakıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kortej programı sona erdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol