10 Ağustos Telafi Zamanı

Halkın tercihi ile 2002 yılında iktidara gelen AK Partinin Kırklareli için 12 yılda yaptığı hizmet ve yatırımların devamının artarak geleceğinin altını çizen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin en Güneyinden, "Tarımda 1 katrilyon TL,  Ulaştırma ve haberleşmede 627 trilyon TL, Eğitimde 120 trilyon TL, 1139 yeni derslik, Okullarımıza yaklaşık 6 bin bilgisayar, 215 okula internet bağlantısı, 196 bilişim teknolojisi sınıfı, 410 sınıfta etkileşimli tahta, ihtiyaç sahibi 2 bin 508 öğrencimize aileleri üzerinden düzenli nakit eğitim yardımı… Enerjide 656 trilyon TL, Orman ve su işlerinde 167 trilyon TL, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 165 trilyon TL,  Sağlıkta 75 trilyon TL,  8 fakülte, 3 yüksekokul, 7 meslek yüksekokulu ve 3 enstitü bulunan Kırklareli Üniversitesi 45 trilyon TL, Yüksek öğrenimdeki yurt yatak kapasitesini 464'ten bin 758'e çıktı, 2013 yılında, 59 trilyon TL üretimi teşvik, Hayvancılık desteği 63 trilyon TL,  sosyal güvencesi olmayan bin 615 Kırklarelili kadına 2 ayda bir 500 TL." gibi yatırımlar ile Belediyecilik hizmetinden yoksun Kırklarelili vatandaştan 30 Mart yerel seçimlerinin verilerini katlamalarını istedi. İlimiz insanına yanlış tercih yapan kentler grubuna koyarak seslenen Erdoğan, "Bizim anlayışımızda insanı tercihinden dolayı cezalandırmak yok. Önce insan diyerek hizmete devam edeceğiz" dedi

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçim dolayısıyla gittiği illerde yaptığı konuşmalarında verdiği mesajlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. "İsrail bir terör devletidir." Gibi 77 Milyonu gururlandıran üslubu ile ulusal düşüncelerimizi yansıtan Erdoğan, 30 Mart tarihinde diğer siyasi partileri işaret eden illerdeki vatandaşlara gönderdiği mesajlarlada gönül almayı başarmış durumda.
Propaganda döneminin başlaması ile birlikte seçim çalışmalarına Samsun'dan başlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 10 binlerin doldurduğu meydanlarda 30 Mart seçimlerinde kendileri dışında tercih yapan illere hizmet etmeye devam edeceklerini vurgulamaya devam ediyor.
"Bizler halkın iktidarıyız. Kimseyi tercihleri ve taraflarından dolayı bertaraf etmedik, herkese sunduğumuz "Önce insan" patentli hizmetlerini buluşturmaya 2002 yılından sonra devam ettik. Devam edeceğiz. Biz Türkiye'yi bir aile olarak gördük. Ve bu anlayış ile aile fertlerimize aynı kalitede yaşam haklarını kavuşturma mücadelesinde olduk. Türkiye büyüyen bir ülke, gelişen bir ekonomiye sahip. Dünya'da söz sahibi olmuş bir Türkiye inşa edilirken ailemizin tüm fertlerinin aynı amaca ve ülküye yönelmesi isteğimizdir… Arkamızda bir seçim bıraktık, kaldığımız yerden devam ediyoruz. İNSANI ön planda tutan anlayışımızla tercih ve siyasi görüşü ne olursa olsun devam edeceğiz. Hizmet etmeye. Biz halkın hizmetkarıyız. Ama Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile yeni bir dönem başlayacak. Herkesin bu büyük değişimde pay sahibi olmasını istiyoruz. Herkes için bir telafi tarihi olarak 10 Ağustos tarihini gösterebiliriz."  Diyerek Kırklareli'nin de aralarında bulunduğu diğer siyasi partili belediyelerdeki Halka seslenen Erdoğan, ustalık döneminde nedenli geniş açı ile düşündüğünü ve ekmek ile halkın karşısına çıkan diğer siyasi partilerin uzunca bir mesafe önünde olduğunu gözler önüne serdi.
İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları...
"Buradan Beyrut'u özellikle Gazze'nin yiğitlerini selamlıyorum. Rabbim bütün o mazlumların yar ve yardımcısı olsun. Rabbim Ramazan gününde oruçlarını ölümle açan o mazlumlara dayanma gücü nasip etsin."
"Bizim siyasetimizde kırgınlık olmaz, kazanamadığı yere sırtını dönmek olmaz."
"Ben inanıyorum ki herkes 30 Mart'ı 10 Ağustos'ta telafi edecek. 10 Ağustos akşamı gözümüz 30 Mart tarihinde AK Parti dışında kalan yerlerde olacak."
"AK Partili kardeşlerimizden değil CHP'ye, MHP'ye, Saadet Partisi'ne oy veren kardeşlerimizin de bize vereceğini umuyorum."
"Cumhurbaşkanlığı seçimi bu CHP, MHP'ye büyük ders olsun. Taban şimdiden kaynıyor. Taban isyan ediyor. CHP ve MHP'nin ortak adayı ithal adayı kendisini destekleyenlerin sayısının 9'a yükseldiğini söylüyor. Bu işten çok uzak. CHP, MHP'yi kenara koyun 7 partinin oy oranı yüzde 1'e bile ulaşmıyor. 40 çürük yumurtadan bir sağlam yumurta etmez. Şu MHP'nin haline bakın, Devrimci Halk Partisi'ni çatısının altına aldı. MHP Genel Başkanı saklanıyor. Getirdiler MHP'ye dışarıdan bir aday dayattılar. Boynunu büktü, sorgusuz sualsiz boynunu büktü. MHP buna itiraz edemez çünkü bütün iradesinin CHP'ye Pensilvanya'ya kiralamış durumda. Benim MHP'li kardeşim MHP yönetimine gereken dersi verecektir. Bu tesbih taneleri gibi dizilen partilere dikkat edin. Bunların tamamı eski Türkiye partileridir, statüko partileridir. Bunlar reform, değişim istemez."
"12  yıl boyunca bütün mücadelemiz Türkiye'nin büyümesiydi. Türkiye'yi dünyada ve ülkesinde aktif öncü ve lider yapmanın mücdcelesini verdik. Karşımıza çeteler çıktı, mafya çıktı gereken cevabı verdik. Komplolar, tuzaklarla önümüzü kesmek istediler, hepsini geride bıraktık, biz Yeni Türkiye'ye inandık."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol