Bu çocuklara kimse destek olmuyor!

14.06.2007 tarihinde ilimiz Halk Egitim Merkezi ve Aksam Sanat Okulu Müdürlügü Salonunda, sahneledikleri tiyatro oyunu "Tek Yol" ile büyük begeni kazanan bir grup tiyatro sever TOBB Lisesi ögrencisi, oyunlarini tekrar sahnelemek istiyor. Ancak seslerini duyan yok.
Unutulmaz yazar Aziz Nesinin Tek Yol adli oyununu basariyla sahneleyen ve adeta profesyonel oyunculara tas çikartan bir ustalikla performanslarini sergileyen, TOBB Lisesi ögrencileri, bu oyunu Kültür Merkezimizde tekrar sahnelemek istediklerini dile getirdiler. Ancak bu konuda kendilerine kimsenin destek olmadigini da üzüntüyle sözlerine eklediler.
Konu ile ilgili olarak gazetemize sikintilarini dile getiren TOBB Lisesinin 11 erkek ögrencisi; Cem Korunmaz, Cem Kurt, Görkem Gönül, Murat Baltali, Murat Sönmez, Eray Düz, Özgür Özdil, Zafer Arda, Özkan Selçuk, Onur Eroglu ve Dogaç Berkmen Kursun "Tek Yol" isimli oyunu tekrar oynamak istediklerini, her türlü modern imkânin bulundugu Kültür Merkezimizde oyunlarini seyirci ile paylasmak temenni ettiklerini belirttiler. Ancak, su ana kadar yaptiklari girisimlerde hiçbir olumlu sonuca ulasamadiklarini üzüntüyle ifade eden ögrenciler, gazetemiz araciligi ile yetkililere seslendiler.

Paylaş

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol