Turyap, Kırklareli Temsilciliği açıldı

44 ilde 360 temsilcilik ile hizmet veren Turyap'ın Kırklareli Temsilciliği açıldı. Karacaibrahim Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı Güzelocak Apartmanı No 62'de hizmet vermeye başlayacak Turyap'ın Kırklareli Temsilciliğini Alper Çiler üstlendi. Cumartesi günü gerçekleştirilen açılış töreni ile faaliyetlerine resmen başlayan işletme Kırklareli'nin emlak sektörüne yeni bir hareketlilik getirecek.i

Karacaibrahim Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı Güzelocak Apartmanı No 62'de hizmet vermeye başlayan Turyap Temsilciliği'nin açılışına Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziya Eser, Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, İl Genel Meclis Başkanı Cavit Çağlayan, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilci ve yönetim kurulu üyeleri, meslek odalarının temsilcileri ve davetliler katıldı.
Açılışta ev sahipliğini Turyap Temsilcisi Alper Çiler, Babası AK Parti Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çiler ve Annesi Nursel Çiler yaptı.
Mehmet Çiler'in konuşması ile başlayan açılış töreninde Çiler, katılım gösterenlere teşekkür etti.
Açılış kurdelesini ise Vali Yaman, Belediye Başkanı Kesimoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Çağlayan, Ticaret Borsası Başkanı Altıntel ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetintaş birlikte yaptılar. Açılışın ardından iki bölümden oluşan temsilcilik gezildi. Açılışta davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol