Sampiyon, Lüleburgaz EML

Kirklareli'de bir süredir devam eden liselerarasi futbol müsabakalarinin finali, dün Atatürk Stadyumu toprak sahasinda oynandi. Türkiye Odalar Borsalar Birligi (TOBB) ile Lüleburgaz Endüstri Meslek Lisesi'nin karsi karsiya geldigi maç büyük çekismeye sahne oldu. Karsilasmadan konuk ekip Lüleburgaz EML 3-0 galip ayrilarak ilimizi Marmara bölge gruplarinda temsil etmeye hak kazandi.

Kirklareli'de liselerarasi futbol turnuvasi, dün oynanan final maçi ile sonuçlandi. Saat:12.30'da Kirklareli Atatürk Stadyumu toprak sahasinda oynanan maçta TOBB Lisesi, Lüleburgaz Endüstri Meslek Lisesi'ni konuk etti.

Kirklareli bölgesinin basarili hakemlerinden Oktay Erden, Mutlu Çirpan ve Yusuf Yurtsever üçlüsünün yönettigi karsilasmada büyük heyecan vardi. Maç öncesi oyunculara centilmenlik çagrisinda bulunan hakem Oktay Erden, "Oynayacaginiz müsabakanin önemini biliyorsunuz. Bu maçi kazanan ekip, ilimizi gruplarda temsil edecek. Bu nedenle sizlerden final maçina yakisir bir tutum sergilemenizi istiyoruz. Centilmence bir karsilasma olsun" dedi.

Hava sicakliginin da mevsim normallerinin üstünde olmasi nedeniyle tribünlerde de çok sayida taraftar bu maçi izlerken, TOBB Lisesi'nin kadrosunda su isimler yer aldi: "Ozan Sariyalim, Furkan Kasap, Ilker Meriç, Onur Çelik, Aykut Avcioglu, Ünal Ipek, Samet Piskin, Okan Salman, Aykut Çölgeçen, Özgür Sevinç, Yusuf Yapak"

Lüleburgaz Endüstri Meslek Lisesi ise final maçina su kadroyla çikti: "Lütfi Biçakçi, Samet Mert Özdemir, Nazif Can Ekici, Faruk Bakir, Erdal Topal, Ismail Bora Baysal, Cayhun Senal, Eyüp Güzeldal, Kaan Özmen, Aytaç Özyurt, Okan Hamisoglu"

Oktay Erden'in ilk düdügü ile baslayan müsabakanin ilk dakikalarinda Lüleburgaz EML, rakibine oranla daha etkin bir oyun sergiledi. Özellikle sag kanattan gelistirdigi ataklarla etkili olan konuk ekip, maçin 8. dakikasinda buldugu golle 1-0 öne geçti.

Golün ardindan kisa sürede toparlanan ev sahibi TOBB, Özgür'le önemli ataklardan sonuç alamadi. 13. dakikada kaleciyle karsi karsiya kalan genç oyuncu, topu ayagindan fazla açinca net bir gol firsatindan yararlanamazken, Yusuf'un da bir sutu diregin hemen yanindan disari gitti. Etkili ataklar gelistiren TOBB Lisesi, bunlardan sonuç alamayinca Lüleburgaz EML 28. dakikada ikinci golü bularak rahatladi. Golden 7 dakika sonra skoru 3-0'a getiren konuk ekip, ilk yari sonunda soyunma odasina büyük avantajla gitti. Maçin ikinci yarisinda da karsilikli ataklar vardi. TOBB Lisesi, oyunu rakip yari alana yikarak farki kapatacak golleri bulmaya çalisirken, Lüleburgaz EML ise kontra ataklarla sonuç aradi. Ancak ikinci yarida gol olmayinca müsabaka Lüleburgaz Endüstri Meslek Lisesi'nin 3-0 üstünlügü ile sona erdi. Bu skorla sampiyonlugunu ilan eden ekip, ilimizi Marmara Bölge gruplarinda temsil etme hakki da kazanmis oldu. Bizler de gazetemiz adina Lüleburgaz EML'yi kutluyor, grup maçlarinda basarilar diliyoruz.

Final maçini izleyenler arasinda Kirklareli Il Futbol Temsilcisi Cafer Yüce, Lüleburgaz Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Murat Celasun da vardi.

 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol