Kayaspor antrenmanlarına devam ediyor

Gençlerin futbola olan ilgisini profesyonel anlamda değerlendirip spor hayatına kazandırmak için çalışmalarına devam eden Kayaspor'un Teknik Direktörü Özay Balcı çalışmaların sürdüğünü ifade ederek gençler için sporun önemine dikkat çekti. Haftanın 3 günde 3 grup halinde çalışmalarına devam eden Kayaspor, yaz
antrenmanlarını sürdürüyor.

Geleceğin futbolcularını yetiştirmek için çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade eden Balcı, "3 günde 3 grup halinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri gerçekleşen çalışmalarda gençlerimize sporu sevdirip doğru çalışmalarla yollarına devam etmelerini sağlıyoruz. Yaz tatilini antrenmanlarla değerlendirip müsabakalar öncesi gerekli çalışmalarını sürdürerek değerlendiriyoruz" sözlerini dile getirdi.
Gençleri futbol hayatına kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Kayaspor, bu yıl daha başarılı olmak için çalışmalarına devam ediyor. Antrenmanlarına devam eden Kayaspor Teknik Direktörü Özay Balcı, "3 günde 3 grup halinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri gerçekleşen çalışmalarda gençlerimize sporu sevdirip doğru çalışmalarla yollarına devam etmelerini sağlıyoruz. Yaz tatilini antrenmanlarla değerlendirip müsabakalar öncesi gerekli çalışmalarını sürdürerek değerlendiriyoruz. Gençlerimizin futbola olan sevgisi ve müsabakalardaki başarıları için bu çalışmalar oldukça önemli. Spordan uzak kalmamaları ve sürekli formda olup bu yola devam etmeliler." sözlerini dile getirdi. Balcı "Rekabeti öğretip kazanıp kaybetmeyi ve bunlar karşısında en önemlisinin de futbola karşı olan tutkularının en önemlisi olduğunu öğretiyoruz. Futbola kazandıracağımız gençler için büyük çaba harcarken spor ile kötü alışkanlıklardan da uzak tutmak için gençlerimize özen gösteriyoruz. Sporun hayatlarına sportif başarı, sosyal hayatta artı ve sağlıklı bir gelecek konusunda yansıyacağını da aktararak sporu daha çok sevdirmeye çalışıyoruz" sözlerini dile getirdi. Haftanın 3 günü 3 grup ile çalışmalarına devam eden Kayaspor yaz antrenmanlarını sürdürüyor. Geçtiğimiz yılı başarılı bir şekilde tamamlayan Kayaspor, başarılı bir dönemi şampiyonluk yemeği ile sonlandırmıştı. Takım, teknik ekip ve takımdan yetişen başarılı sporcularıyla birlikte yenilen yemeği bu yılda gerçekleştirmek istediklerini ifade eden Balcı, 87 sporcu ile başarıya koştuklarını vurguladı. Gençlere sporu aşılamanın önemine değinen Balcı, başarılı gençleri yetiştirme görevlerini çok ciddiye aldıklarını ifade etti.
Hedef başarılı bir yıl
2001 – 2009 doğumlu gençlerden oluşan 3 grup ile çalışmalarına devam eden Kayaspor, yaz antrenmanlarında taktik ve fiziksel çalışmalarla sürdürüyor. Geleceğe başarılı futbolcular yetiştirmek için büyük çaba harcadıklarını ve bu konuda da başarılarını sürdürmek istediklerini ifade eden Balcı, “Yaz tatilinde bir yandan dinlenirken diğer yandan da sportif faaliyetlere zaman ayırmaları daha kolay oluyor. Derslerin başlamasıyla okula ve derslerine de ağırlık vermeleri gerektiğini biliyoruz. Müsabakalar için de en uygun hazırlanma dönemi yaz antrenmanlarıdır. Formlarını kaybetmemeleri gerekli. Futbol nankör bir spordur. Bir hafta uzak kalınsa topa olan alışkanlık azalır. Ama gençlerimiz de bu antrenmanları ve futbolu sevdikleri için çalışmalarımı oldukça güzel geçiyor. Bu takım olmayı ve kazanılacak başarıları gösteriyor” dedi. Sentetik çim sahada çalışmalarını sürdüren ve antrenmanlarını haftanın 3 günü gerçekleştiren Kayaspor’da hedef bu yılı da başarılı bir şekilde tamamlamak. Başarılı futbolcular yetiştirmenin önemine değinen Balcı, “Küçük yaşta futbol eğitimi alan çocuklarımız başarılı olma yolunda önde başlar. Futbol ve spor sayesinde hayatlarına artı özellikler kazanırlar” sözlerini dile getirdi. Teknik ekip olarak sadece sportif başarıyı düşünmediklerini ifade eden Balcı, futbol ile sosyal hayatlarına da artı değer olarak yansıyacak kazanımları aktarmak için çalıştıklarını vurguladı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol