CHP'nin Kalesindeki Esnaf ve Pazarcıdan İKTİDARA alkış

"Ülke içindeki işbirlikçi odak ve siyasi partinin 35 Yurttaşımızı ölüme yollayan kışkırtmalarına, dış bürokrasinin ısrarına rağmen Ortadoğu'da TÜRKİYE'nin savaşa çekilmesi için kurgulanmış olan çatışmalar sürecinde göstermiş olduğunu dik duruş ve sağduyulu yaklaşım nedeni ile TÜRKİYELİ'NİN istek ve arzusunu yansıtan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Başbakan, Bakanlar ve sağduyulu mesajlar veren tüm Vekillere teşekkür ediyoruz." Diyen Kırklarelili esnaf ve pazarcı,  ekonomik olarak sıkıntı çeken meslek gruplarını içine alan milyonlara kişinin kendileri ile aynı fikirde olduğunu vurguladı. Türkiye'nin birçok ilinde zarar gören meslektaşlarına geçmiş olsun mesajı veren CHP'nin kalesi olarak seçim kayıtlarına geçmek üzere olan Kırklareli'nin esnafı ve pazarcısı, siyasi türkülerle yatırıldığı uykudan uyandığını gözler önüne serdi 

Ortadoğu'da Türkiye'nin tavrı günden güne tüm bölge halklarının çıkarlarını gözeten ve 2023 - 2071 gibi hedeflerinin zarar görmemesini kapsayan bir anlayışla uygulanmaya devam ediyor.
Savaşlardan Ülkelerini terk etmek zorunda kalan 2 Milyon insana kapılarını açan Ülkenin Cumhurbaşkanı, Başbakanı, Bakanları ve Milletvekillerine, kurulduğu günden itibaren Muhalefette kalan siyasi partinin kalesi olarak gösterilen ilimiz Kırklareli'nin esnaf ve pazarcısından teşekkür mesajı ÖNADIM MEDYA GRUBU aracılığı ile iletildi.
"Bu süreç için hayatımı ortaya koydum" sözü ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, "Kardeşliğimizi bozamayacaklar." Cümlesi ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'na ve "Milletin kaderiyle oynamaya hiç kimsenin hakkı yok" diyerek Türkiyeli ile kucaklaşan Bakanlar ve Milletvekillerine;
"Ülke içindeki işbirlikçi odak ve siyasi partinin 35 Yurttaşımızı ölüme yollayan kışkırtmalarına, dış bürokrasinin ısrarına rağmen Ortadoğu'da TÜRKİYE'nin savaşa çekilmesi için kurgulanmış olan çatışmalar sürecinde göstermiş olduğunu dik duruş ve sağduyulu yaklaşım nedeni ile TÜRKİYELİ'NİN istek ve arzusunu yansıtan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Başbakan, Bakanlar ve sağduyulu mesajlar veren tüm Vekillere teşekkür ediyoruz." Diyerek süreç sonunda en az zararla atlatılmasından mütevellit alkış tutan Kırklarelili vatandaşı, "Keşke ülke içinde bazı çirkin olaylar hiç yaşanmasaydı. Keşke herkes iktidarımız gibi dimdik ayakta dursaydı. Keşke kimse ölmeseydi. Keşke hiçbir ekmek teknesi zarar görmeseydi." Cümlesi ile ise bazı gerçeklerin anlaşıldığını gözler önüne serdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, süreç devam ederken söylediği, "Biz 'refah' dedikçe, bazıları bizi yokluğa, yoksulluğa mahkum etmek için çırpınıyor. Biz 'demokrasi, özgürlük, hak' dedikçe bazıları bizi darbelere, yasaklara, baskılara' mahkum etmek istiyor. Biz 'kardeşlik, birlik, beraberlik' dedikçe birileri bizi düşmanlığa, kavgaya ayrıştırmaya yönlendirmek için var gücüyle çalışıyor. Çünkü karşımızda hem içeride hem de dışarıda asırlık çıkar dengelerini bozan bir Türkiye gerçeği var. İçeride ve dışarıda çarklarını bozduğumuz, tuzaklarını alt üst ettiğimiz odaklar Türkiye'nin önünü kesmek için var gücüyle çalışıyorlar. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar biz hakkın, haklının, mazlumun yanında, zalimin karşısında durmayı sürdüreceğiz. Eğer böyle yapmazsak, görevimizi yerine getirmemiş, tarihimize ve değerlerimize sırtımızı dönmüş oluruz. Oynanan oyun gayet açık ve net bir şekilde ortadayken şu veya bu sebeple en çok da siyasi çıkar hevesiyle Türkiye'nin milli çıkarlarına aykırı duruş sergileyenler, millet ve tarih önünde bunun hesabını vereceklerdir. Türkiye nice badireleri atlattı, bu hadiseleri de inşallah geride bırakacaktır. Ancak bu süreçte safını ülkenin ve milletin yanında değil de vandallığın, saldırganlığın, haydutluğun, hainliğin yanında belirleyenler alınlarındaki bu kara lekeyi ilanihaye silemeyeceklerdir." Cümlelerden çok etkilendiklerini vurgulayan Kırklarelili haftanın dikkat çeken en büyük gündemini oluşturdu.
Kırklareli Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Can Bağcıvanoğulları ile basın odanın basın sözcüsü Erdinç Günel ise dün itibari ile ÖNADIM MEDYA GRUBU haber muhabirlerine yaptıkları açıklamalarında, Kırklareli esnafı ve pazarcısının adına bir açıklamada bulunarak, aynı minnet ve teşekkürleri yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Başbakan, Bakanlar ve sağduyulu mesajlar veren tüm Vekillere gönderdiler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol