Babaeskispor'lu Deniz Sert, Büyükçekmecespor'la anlasti

Kirklareli Süper Amatör lig takimlarindan Babaeskispor’da forma giyen Deniz Sert, Istanbul Süper Amatör lig takimlarindan Büyükçekmecespor’la anlasti.

Kahvecilik yapan babasi Kudret Sert’in destegiyle futbola baslayan ve kisa sürede dikkat çeken Deniz Sert, Babaeskispor Kulübü’nde basladigi spor yasantisinda kisa sürede kendisini göstererek Sakaryaspor Paf takimina transfer oldu.

Geçtigimiz sezon tekrar Babaeskispor’a dönen Deniz Sert’i Antrenörü Bilgin Erdem, topla hizli ve çabuk oynadigini fark edince kendisini sag bek mevkiinden alarak, santrafor oynatti. Bilgin Erdem, Deniz Sert’in bu mevkide ortaya koydugu futbol oyunuyla daha faydali oldugunu tespit etti.

Sezon içerisindeki oynadigi maçlarda göz dolduran Deniz Sert, geçen sezon ayni zamanda Amatör Milli Takim Karmasina seçildi. Burada Büyükçekmecespor Kulübü Yöneticilerinin dikkatini çeken Deniz Sert, Yönetim ile yeni sezon için 1 yilligina sözlesme imzaladi.

-HAKAN SÜKÜR’Ü ÖRNEK ALIYOR-

Deniz Sert,  yaptigi açiklamada, “Büyükçekmecespor Kulübünü tercih etmemin amaci önümüzdeki sezon TFF 3.cü Lig takimlarindan Tepecik Belediyespor’la birlesecek olmasidir. Benim üzerimde büyük emegi olan Babaeskispor Altyapi Antrenörü Osman Öner ve Süper Amatör lig Antrenörü Bilgin Erdem’e çok tesekkür ediyorum.” dedi.

Deniz Sert, son olarak “Türkiye’de örnek aldigi futbolcunun Hakan Sükür oldugunu, onun gibi bir futbolcu olmak istedigini söyledi. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol