Alpullu Sekerbank Subesi'ne yeni Müdür atandi

Babaeski Ilçesine bagli, Alpullu Beldesi Sekerbank Sube Müdürlügüne H.Hüseyin Güleryüz yeni Müdür olarak atandi.
Türkiyenin ilk Seker Fabrikasi ile bütünlesmis tarih ve kültür sehir Alpullu Beldesinde tek banka olarak halka hizmet eden Sekerbank Kurulusunda görev devri yapildi.
Babaeski Ilçesi Sekerbank Sube Müdürlügünde 1994 yilinda Memur olarak göreve baslayan evli ve bir kiz babasi H.Hüseyin Güleryüz, bankada kisa sürede görevinde basarili olarak sirasi ile 1996 yilinda Sef kadrosuna, 1998 yilinda ise Muhasebeci kadrosuna ve daha sonra 2001 yilinda ise Yönetici kadrosuna yükselerek kendini mesleginde kanitlamis bir isim.
Soyadi gibi bankada müsterilerini güler yüzü ile karsilayan H.Hüseyin Güleryüz, Alpullu Sekerbank Subesine Müdür olarak atandi.
Sekerbank Sube Müdürü Hüsnü Çinardan görevini teslim alan H.Hüseyin Güleryüz, yeni görevi ile ilgili olarak sunlari kaydetti.
"Sekerbank, genç cumhuriyetin sanayi ve ticarette yükselme çabalarinin bir parçasi olarak seker pancari üreticisi ve seker sektörünün finansal ihtiyaçlarini karsilamak amaciyla 1953 yilinda, Pancar Kooperatifleri Bankasi adi altinda Eskisehirde kurulmustur. Sekerpancari üreticilerinin Pancar Kooperatiflerindeki küçük birikimlerinin birlesmesiyle olusturulan sermaye ile çalismaya baslayan banka, 1956 yilinda Ankaraya tasinarak Sekerbank adini almistir. Sekerbank, 1993 yilindan itibaren özel banka statüsüyle dinamik bir yapiya kavusmus, büyük atilimlar yapmistir. Bu temel yapinin bilincinde hizmet veren Sekerbank, kurucusu Pancar Kooperatifleri ortaklarinin meydana getirdigi bir buçuk milyonluk kitleden aldigi güçle bugünlere ulasarak Türkiyenin en köklü bankalarindan biri olmustur."
Güleryüz, ayrica bankanin renklerini tasiyan ve 2006-2007 Futbol sezonunda tekrar Sampiyon olarak 1.Amatör Kümeye yükselen Alpulluspor Kulübü oyuncularina, yeni sezon öncesi 20 takim forma ve ayakkabi hediye edecegini belirtti.

Paylaş

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol