Ahmet Ibrikçi ile yola devam

Adalet ve Kalkinma Partisi 2. Olagan Il Kongresi dün Ilimiz Kapali Spor Salonu'nda AKP Genel Baskani ve Basbakan Recep Tayyip Erdogan'in katilimiyla gerçeklesti. AKP Genel Baskani ve Basbakan Recep Tayyip Erdogan'in yani sira AKP Genel Baskan Yardimcisi Nihat Ergün, Maliye Bakani Kemal Unakitan, Teskilatlandirmadan Sorumlu Genel Baskan Hayati Yazici, AKP Karabük Milletvekili Mehmet Ceylan, Saglik, Aile, Çalisma ve Sosyal Isler Komisyonu Baskani ve AKP Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl, AKP Istanbul Milletvekili Mehmet Sekmen, Bayrampasa Belediye Baskani Hüseyin Bürge, AKP Kadin Kollari Baskani ve çok sayida partili katildi. Sabahin erken saatlerinde Atatürk Kapali Spor Salonu'nu dolduran vatandaslar kongre saatini beklediler. Kongre yapilmadan Halk Egitim Merkezi Halk Oyunlari Ekibi folklor oynadilar. Daha sonra kongre için divan kurulu belirlendi. Yapilan oylama ile Divan Kuruluna AKP Karabük Milletvekili Mehmet Ceylan seçildi. Divan Kurlunun belirlenmesinin ardindan Saygi Durusu ve Istiklal Marsi okundu. Daha sonra AKP Kirklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sariçam bir konusma gerçeklestirerek AKP olarak göreve geldikleri günden itibaren çok sayida çalisma yaptiklarini, ayrica Kirklarelili hemsehrilerine müjde vererek, 2007 yilinda Kirklareli ve çevre ilçelerin dogalgaza kavusacagini söyledi. Köydes projesi ile köylerin daha modern ve kalkinmis bir hale geldigini belirten Sariçam bu 12 trilyonluk yatirimin sonuçlarinin gelecek yillarda daha belirgin hale gelecegini söyledi. AKP Kirklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sariçam'in konusmasinin ardindan AKP Kirklareli Il Baskani Ahmet Ibrikçi bir konusma gerçeklestirerek; "Bu güne kadar geçen sürede gece gündüz, AKP misyonundan vazgeçmeden görev yapan, halka hizmeti kabul eden ve bu anlayisla görev yapan tüm kadin ve gençlik kollari teskilatlari, Ilçe ve Belde teskilatlarimiza tesekkür eder, hepsine sükranlarimi sunarim. Bütün fenaliklarin kaynagi olan cehalet AKP iktidarinin, icraatlarini milletimiz biliyor ve takdirle karsiliyor. Bu memlekette tas üstüne tas koymayanlarin bunu anlamalari beklenemez. AKP hizmetleri günes gibi isil isil ortaligi aydinlatmaktadir. Gündüz gibidir, seffaftir göz yummakla gece olmaz. Milletimiz herseyin farkindadir.
3 Kasim 2002 tarihinde millet kendilerine verdigi iftiharnameyi Kasim 2007 seçimlerinde vasiyetname olarak kendilerinden geri alarak, siyasi mefta olduklarini kabul edeceklerdir." dedi.
Üsküp Gazi Mustafa Kemal Pasa Ilkögretim Okulu ögrencisi Aysenur Bala kürsüde Çanakkale Sehitleri adli siirini okuyarak salonda bulunan vatandaslarin büyük alkislarini topladi. Daha sonra gündemin diger maddeleri görüsüldü. Basbakan ve AKP Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan'in gelmesiyle birlikte salonda coskulu anlar yasandi. Salonda bulunan vatnadaslar AKP bayraklarini sallayarak ve Basbakani alkislayarak ona olan sevgilerini dile getirdiler. Yaklasik 20 dakika boyunca salonda bulunan vatandaslari selamlayan Erdogan bazi vatandaslarla birebir sohbet etti. Konusmalarini gerçeklestirmek üzere alkislar arasinda kürsüye çikan Erdogan "Haftasonunda Trakya'da çok büyük bir coskuyla karsilandim. Bu, beni çok mutlu etti" dedi ve 2002 yilindaki genel seçimlerin ardindan AKP'nin siyasi anlayisiyla Türkiye'de nelerin degistini tek tek açikladi. Batik bankalarin paralarinin vatandasa ödenmeye basladigini ifade eden Erdogan; "Egitimde bilgisayarli sisteme geçildi ve egitim yolunda önemli bir adim daha atilmis oldu" dedi.
Erdogan, konusmasinin ardindan Maliye Bakani Kemal Unakitan ile birlikte Kirklareli Valisi Hüseyin Cos'u ziyaret etmek üzere yola çikti.
Yapilan AKP Kirklareli 2. Olagan Il Kongresi'nde 281 oy kullanilirken bunlarin 277'sini alan Ahmet Ibrikçi, tek aday olarak girdigi seçimden yeni dönem Kirklareli Il Baskani olarak çikti.
Ibrikçi'nin listesinde Yönetim Kurulu Asil Üyeler Senel Akbay, Selim Leylak, Mehmet Akin, Nihat Saglam, Merdiye Sürer, Gülhan Dagli, Murat Bara, Aziz Kapicioglu, Muhammet Küçük, Isa Ülver, Gürsu Sergen, Adnan Bademci, Cemil Dilek, Muharrem Erkut, Sebahattin Saglam, Mustafa Gündüz, Elif Padem, Sedat Erdogan, Ilhan Taskan, Erol Akincioglu, Can Bahçivanogullari, Nadiye Sen, Mustafa Akkas, Vehbi Baselçin, Vedat Acar, Ismail Kalinoglu, Nurcan Alkan, Hakan Akbulut, Ceyda Yilmaz olarak belirlendi. Yönetim Kurulu Yedek Üyeler Mustafa Bektas, Tahsin Üzer, Burhan Gündogdu, Hüseyin Sen, Birol Özavci, Kadir Saraç, Rahim Özmen, Vedat Ahishali, Emre Atalas, Ufuk Topuz, Hasan Yukal, Yasar Üngen, Selami Mermer, Necmi Koyuncu, Ilhami Eldivanli, Enver Yaman, Nihat Demir, Ahmet Yavas, Kemal Polat, Çetin Kirço, Ayhan Yanardag, Seçkin Özbek, Askin Kartal, Zafer Süpürgeci, Remzi Göknar, Ersin Kirmizitas, Muhittin Korkmaz, Yüksel Ünger, Güler Yildiz, Ugur Erarslan olarak belirlendi.

Paylaş

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol